NADH – BIOVEA

88.99 лв.

Изследователите познават NADH (никотинамид – аденин – динуклеотид – хидрид) от повече от 60 години и за това време са установили, че този естествен коензим, получен от витамин B-3, играе важна роля в производството на клетъчната енергия.

Изчерпан

Категория: Етикети: ,

Описание

Чувствате се изморени? Заредете се с енергия през целия ден с NADH, естествена хранителна добавка, която показа в редица клинични проучвания, че облекчава умората ефикасно и по естествен начин. Изследователите познават NADH (никотинамид – аденин – динуклеотид – хидрид) от повече от 60 години и за това време са установили, че този естествен коензим, получен от витамин B-3, играе важна роля в производството на клетъчната енергия.

Или казано с по-прости думи, колкото повече NADH притежава една клетка, толкова повече енергия може да произведе тя. В допълнение, NADH подпомага естествения синтез на жизненоважните невротрансмитери в организма, което го прави особено ефикасно средство за справяне с менталната умора и за поддържане на положително психическо състояние. Той е чудесна тонизираща добавка, която ще повиши вашата умствена и физическа жизненост.

Начин на употреба: Като хранителна добавка, поставете една таблетка под езика си и я оставете да се разтвори. Не преглъщайте, докато таблетката не се разтвори напълно.

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само регистрирани в сайта клиенти могат да оставят отзив и задават въпроси.