fbpx

5-HTP – NATROL

Ревю на Белчо Христов

5-HTP – NATROL

35.49 лв.

5-HTP служи като мощен антидепресант, действа потискащо на апетита и същевременно подпомага и регулира съня. 5-хидрокситриптофан (или 5-HTP), е познат още като oxitriptan (съкратено INN), той е компонент, често срещащ се като аминокиселина. Уачства в метаболитни съединения, в биосинтеза на трансмитерите на нервните окончания – мелатонин и серотонин.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

5-HTP на Natrol® е натурален продукт на растителна основа. Той е източник на тази аминокиселина, която има способността по естествен път да увеличава нивото на серотонин в организма (той е директен негов прекурсор). Серотонинът е химически посредник в тялото, който регулира процесите, свързани с емоциите, поведението, апетита, мисловната дейност и съня.

Редовната употреба на 5-HTP помага за поддържане на позитивен мироглед, добро настроение, ефективна релаксация и спокойствие, както и отличен контрол върху апетита.

Таблетките на Natrol ® 5-HTP осигуряват контролирано постепенно освобождаване на активната съставка 5-НТР в продължение на повече от 15 часа, за да може да поддържате ефекта през целия ден. Не се препоръчва приемането на 5-НТР в комбинация с други добавки и/или предписани по рецепта лекарства за подобряване на настроението.

Приемайте 1 таблетка веднъж дневно, заедно с храна.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „5-HTP – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории