fbpx

ACIDOPHILUS PROBIOTIC – NATROL

Ревю на Белчо Христов

ACIDOPHILUS PROBIOTIC – NATROL

25.49 лв.

Какво представлява Acidophilus? Пробиотиците са добрите бактерии, в организма ни. Тяхното естествено присъствие помага на стомашно-чревния тракт. Подложени на стрес, напрежение и динамика, хората губят от количествата на естествените бактерии, а това води до неустойчивост на имунната система.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Продукта Acidophilus (aцидофилус) е естествен натурален и био продукт (хранителна добавка) с 3 билиона живи култури в състава си. Именно той спомага за моменталното подобряване на храносмилателните процеси, тонуса и защитните функции на организма. Особено ако имате остра нужда от внимание и грижи за храносмилателния тракт, това е Вашето решение. А и не само: аcidophulus като пробиотик се използва и профилактично винаги, когато прецените, че е добре.

Пробиотичното действие на тази хранителна добавка позволява да достигнат достатъчно голямо количество живи бактерии в дебелото черво, където трябва да се заселят и намножат – да приемат своята среда. Някои автори съвсем неслучайно наричат този пробиотик още “приятел на живота”. Ацидофилус пробиотик има свойството да понижава ефективно нивата на лошия холестерол, както и да възпрепятства чревни, пикочо-полови и други инфекции!

Ацидофилус пробиотик притежава противоалергичен ефект. Свежестта и действието му се запазват за най-дълго, когато след отваране се съхранява в хладилник. Имайте това като едно на ум! Приемайте Acidophilus probiotic 3 пъти дневно, по 1 капсула 30 минути преди основно хранене за деня.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ACIDOPHILUS PROBIOTIC – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории