fbpx

BIOBEADS – NATROL

Ревю на Белчо Христов

BIOBEADS – NATROL

31.99 лв.

За нивата на „добрите“ бактерии в организма ни се грижат пробиотиците, чрез BioBeads от Natrol! Те представляват пресъздаване на естествените млечнокисели бактерии известни с латинските наименования: Lactobacillus и Bifidobacter. От тяхната функция зависи здравето на човека.

Изчерпан

Описание

Този клас пробиотик подпомага доброто храносмилане, има благотворно въздействие върху организма, стимулира функцията на имунната система, притежава противоракова активност, намалява холестерола в кръвта, възпрепятства чревни и други инфекции.

Милиони микроорганизми обитават всяка част от нашия организъм. Те са разположени по устната кухина, в стомаха и червата, в половите и пикочните пътища. Всички те оформят цялостната вътрешна екосистема в организма, а когато настъпи дисбаланс на нормалната микрофлора, той рефлектира върху имунната система и води след себе си редица заболявания, много от тях съпроводени с остри възпаления, гастроинтестинални инфекции, болки в стомаха, запек, улцерозен колит, хранителни натравяния и алергии, ракови образувания и други.

За нивата на „добрите“ бактерии в организма ни се грижат пробиотиците. Те представляват пресъздаване на естествените млечнокисели бактерии известни с латинските наименования: Lactobacillus и Bifidobacter. От тяхната функция зависи здравето на човека. Важно при пробиотичните бактерии е тяхната способност да преминават безпроблемно през горната част от стомашно-чревния тракт и попадайки в него да окажат нужната съпротива срещу гнилостните процеси.

Пробиотик Ацидофилус Био Бийдс оказва положително въздействие над човешкия организъм, като спомага за производството на важни ензими. Пробиотичните бактерии не присъстват постоянно в човешката флора и добавянето им в храната като допълнение е нужно, за постигане на желани положителни резултати.
Пробиотик Ацидофилус Био Бийдс е тройна формула, преминаваща през три биофази.

– Първата биофаза е базирана върху целево освобождаване и осигуряване на защита на микрофлората.

– Втората биофаза осигурява безпроблемното преминаване на мънистата през киселата среда в стомаха и така остават невредими.

– Третата биофаза е свързана с освобождаване на патентована формула от пробиотици, които оказват благоприятно въздействие върху храносмилателната система и имунитета.

Приемете 1 мънисто дневно със храната.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „BIOBEADS – NATROL“

Продуктови категории