fbpx

STRESS & ANXIETY – NATROL

Ревю на Белчо Христов

STRESS & ANXIETY – NATROL

25.49 лв.

За да се преборим успешно в работата, със семейните ангажименти, лични и професионални проблеми имаме нужда от спокойствие, а то се крие в една доза от продукта Stress & Anxiety на Natrol.

С дневната доза от продукта, може да преборите напрежението, да върнете позитивното мислене и да се фокусирате върху важните за вас неща.

С нощната доза, да осигурите спокоенм качествен сън, от който денят ви да зопочне най-малкото по-нормално, за този ненормално стресов начин на живот.

Налично за онлайн поръчка, както и във физическият магазин на компанията.

Описание

В динамичното време, в което живеем стреса е нещо обичайно, с което трябва да сме свикнали. Той обаче има способността да отнема жизненоважни вещества от организма ни, а това води до обща отпадналост, преумора, безпокойство, липса на концентрация, безсъние, раздразнителност и други неприятни фактори.

– Дневна и нощна формула

– Поддържа спокойствието и фокуса

– Подпомага намаляването на стреса

– Насърчава позитивното мислене и доброто настроение

– Максимално възстановяване по време на нощния сън

За да се преборим успешно в работата, със семейните ангажименти, лични и професионални проблеми имаме нужда от спокойствие, а то се крие в една доза от продукта Stress & Anxiety на Natrol. Таблетките са представени в двойна опаковка, която предлага дневна и нощна формула.

С дневната доза от продукта, може да преборите напрежението, да върнете позитивното мислене и да се фокусирате върху важните за вас неща. Дневна доза Стрес и Безпокойство предлага микс от витамини от група В, в комбинация с 5-НТР.

Чрез нощната формула на Стрес и Безпокойство може да доставите на организма така важните му валериан, калций, екстракт от гроздово семе, мелатонин и L-глутамин, за да осигурите оптимално ефективна релаксация и здрав сън на тялото си.

Продуктът на Natrol е с клинично тествани и доказани съставки. Разделен е в две формули, заради различния състав на таблетките, които имат своето действие и значение в определен етап от денонощието.

Дневна формула – приемайте по 1 или 2 таблетки дневно, по време на хранене. Нощна формула – приемайте по 1 таблетка непосредствено преди лягане, вечер.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „STRESS & ANXIETY – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории