fbpx

NITRO TECH WHEY GOLD – MUSCLETECH

Ревю на Белчо Христов

NITRO TECH WHEY GOLD – MUSCLETECH

149.99 лв.

Nitro-Tech 100% Whey Gold е златната формула на Muscletech, като съдържа цели 24 г протеин във доза, който идва единствено от суроватъчния изолат и е изцяло под формата на суроватъчни пептиди – най-усвояемата форма на протеина, изобщо! В доза има и добавени 5.5 грама аминокиселини с разклонена верига и 4 грама глутамин. Само 2 грама захар, за 1 мерително черпаче пудра.

Изчерпан

Описание

Това е най-новият продукт на компанията Muscletech, продукт подходящ както за покачване на чисто мускулно тегло, така и за отслабване и скулптуриране на мускулатурата. Едно мерително черпаче обединява всяка важна нужда – както от протеин, така и от към аминокиселини с разклонена верига и глутамин. Чарът на протеин изолатите от най-висок клас!

Nitro-Tech 100% Whey Gold е златната формула на Muscletech, като съдържа цели 24 г протеин във доза, който идва единствено от суроватъчния изолат и е изцяло под формата на суроватъчни пептиди – най-усвояемата форма на протеина, изобщо! В доза има и добавени 5.5 грама аминокиселини с разклонена верига и 4 грама глутамин

Продуктът се предлага в един вид разфасовка.

– разфасовка от 6 lbs съдържа 83 дози

Приемайте от 1 до 2 дози след вашата тренировка. В нетренировъчни дни можете да пиете само по 1 доза, сутрин след ставане от сън или да разчитате изцяло на храната през тези дни.

Компания

Muscletech

Допълнителна информация

Разфасовка

Вкусове

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „NITRO TECH WHEY GOLD – MUSCLETECH“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории