БИЗНЕС ТРЕНЬОР И КОНСУЛТАНТ ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ – КОНСУЛТАЦИИ С АНЕЛИЯ АТАНАСОВА

Ревю на Белчо Христов

БИЗНЕС ТРЕНЬОР И КОНСУЛТАНТ ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ – КОНСУЛТАЦИИ С АНЕЛИЯ АТАНАСОВА

84.99 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Анелия Атанасова е част от екипа BelchoHristov.Com. Тя може да ви е полезна винаги, ако изпитвате неудовлетвореност, тревожност, раздразнителност, ако често сте тъжни, ако нямате желание за живот и развитие, ако не се събуждате с усмивка, ако имате неясен за вас въпрос, ако не можете да вземете решение, ако се колебаете по отношение на хора или събития, ако не знаете по кой път да поемете. Дори и ако сте объркани и гневни … или просто нещастни.

Изчистване

Описание

Анелия Атанасова е част от екипа BelchoHristov.Com. Тя може да ви е полезна винаги, ако изпитвате неудовлетвореност, тревожност, раздразнителност, ако често сте тъжни, ако нямате желание за живот и развитие, ако не се събуждате с усмивка, ако имате неясен за вас въпрос, ако не можете да вземете решение, ако се колебаете по отношение на хора или събития, ако не знаете по кой път да поемете. Дори и ако сте объркани и гневни … или просто нещастни.

С нейна помощ можете да разгърнете потенциала си, за да бъдете здрави, щастливи и успешни, в хармония с духа си. Ще разговаряте и споделяте с разбиращ, емпатичен и дискретен човек в нейно лице. Понякога само това е достатъчно, за да намерите въпросите в себе си. Накратко:

 • изяснявате въпроси от вашия личен и бизнес живот, поради които се чувствате нестабилни
 • виждате макрорамката, за да вземете важно решение
 • ще засилите умението си за поставяне на приоритет
 • запознавате се и практикувате техники, които в дългосрочен план ще ви приближат до желаната ситуация и до вашето истинско, по-добро АЗ
 • начини да живеете по-здравословно, как да преодолеете зависимости, пристрастявания, фобии, натрапчиви мисли, вътрешния саботаж, конфликти с хората около вас
 • инструменти за мотивиране във всички сфери на живота ви
 • разширявате зоната си на комфорт
 • балансирате личния и професионалния си живот
 • ефективно да комуникирате
 • как и защо да развиете емоционалната си интелигентност
 • откривате и преодолявате неработещи модели на поведение
 • как да управлявате времето си
 • как да управлявате промяната

Защо да се доверите на Анелия Атанасова?

Защото всички техники, които тя използва, са напълно екологични за вас! Анелия само и единствено ще ви помогне да си помогнете сами, да се осъзнаете и да се усмихвате по-често и по-искрено. След консултациите с нея, ще можете веднага да приложите в практиката усвоеното. За себе си Анелия споделя:

Получих сериозен професионален и интелектуален опит, който интерпретирам по уникален начин за себе си и хората, на които помагам. Свързвам в една работеща система знания, опит и умения, които създават идеите и предложенията за конкретния ваш казус. Аз съм средството, с което вие изработвате вашата стратегията. Тя е точната и подходящата за вас, защото вие сами сте я съчинили, ще изпълнявате вашите цели, не нечии други. Всяка сесия, индивидуална или групова, е уникална, единствена, неповторима като самите вас. Вярвам, че не е ефективно да се прилага една и съща комбинация от техники при всеки отделен случай. Най-силната полза от коучинга е развитието на потенциала, който притежавате.Той ви помага да усъвършенствате собствените си умения, да заработите и заживеете по-удовлетворяващо, да подобрите мисловните си стратегии и стратегиите на действие, да изчистите ненужните роли, вярвания и дейности в живота и работата си, да подобрите и развиете кариерата си. Всичко това се осъществява с подкрепящата работа на коуча или треньора. Чрез фасилитиране на общуването, вие стигате до съществени изводи и решения, намирате отговори за себе си, до които трудно бихте стигнали напълно сами. Коучът помага за осъзнаването на различна перспектива, за открояването на повече избори пред клиента и изграждането на необходимата смелост за градивна промяна в личен или професионален план. Важно е да отбележа, че коучът работи заедно с клиента, не вместо него, не изразява личната си позиция и не манипулира. Той направлява разговора и изцяло се ръководи от думите, посланията, които му отправя клиента.

Как работи Анелия Атанасова?

Консултирането може да се проведе под формата на онлайн среща – изцяло използвайки интернет ресурсите на XXI-век. Където и да се намирате, можете да си взаимодействате пълноценно от разстояние. Сесиите мога да бъдат провеждани и на английски език.

Една сесия трае 60 минути. При необходимост продължава и по-дълго. Може да имате само една сесия, от която да решите напълно казуса си, може да имате нужда от повече – това става известно в процеса на сесията. Екипът на BelchoHristov.Com и Анелия гарантираме напълно за вашата конфиденциалност. Още споделено от Анелия:

Винаги изхождам от конкретните ваши параметри, като общуването е на базата на особеностите и нуждите ви. Не прилагам еднакви шаблони, валидни за всички, защото вярвам в уникалността и напълно различните безброй комбинации. Работя с вас, а не вместо вас. Вашето участие, ангажираност и активност са основни и важни за положителния резултат от срещите ни. Ако преценя, че вашият случай е за друг вид специалист, ще ви информирам за това и ще ви насоча. Знам до къде се простират способностите ми и съм отговорна да не поемам риск по отношение на вашата физическа и психическа безопасност. Работя в посока да стана излишна, да ви вдъхновя и обуча, за да поемете сами по пътя, когато сте готови. Моят успех се случва, когато успеете вие!

Анелия Атанасова

Анелия Атанасова

Бизнес треньор и консултант личностно развитие
Анелия е бизнес треньор и консултант личностно развитие. Коуч, лектор на семинари, уебинари и форуми, за личностно и професионално реализиране. С над 20-годишен търговски и мениджърски опит. Академичен директор и експерт по чужди езици в онлайн платформата Intenizvno.com;

Компания

Белчо Христов Услуги

Допълнителна информация

Работа с треньор

, , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „БИЗНЕС ТРЕНЬОР И КОНСУЛТАНТ ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ – КОНСУЛТАЦИИ С АНЕЛИЯ АТАНАСОВА“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории