Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

OPTIGEN ® COGNIZIN ® – 30 КАПСУЛИ / 15 ДОЗИ

Ревю на Белчо Христов

OPTIGEN ® COGNIZIN ® – 30 КАПСУЛИ / 15 ДОЗИ

49.99 лв.

Optigen e хранителна добавка на Citicoline Cognizin®. Стойността на тази мощна добавка за мозъка се потвърждава от много интересни научни изследвания, които показват, че интеграцията на Cognizin ® носи значителни ползи. Те включват увеличаване както на краткосрочната, така и на дългосрочната памет, подобряването на неволевите двигателни умения и подобряването на когнитивните функции.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Optigen ® е хранителна добавка на Citicoline Cognizin®. Стойността на тази мощна добавка за мозъка се потвърждава от много интересни научни изследвания, които показват, че интеграцията на Cognizin ® носи значителни ползи. Те включват увеличаване както на краткосрочната, така и на дългосрочната памет, подобряването на неволевите двигателни умения и подобряването на когнитивните функции, като отлична помощ за повишаване на способността за концентриране и учене както във визуално, слухово и пространствено съхранение, средата на обучение или по време на изпитни периоди, или от професионалисти, които искат да поддържат ясен и остър ум.

Citicoline е естествено вещество, намиращо се в клетките на нашето тяло. Това е предшественик на един от най-важните невротрансмитери в мозъка, ацетилхолин, който участва в регулирането на предаването между невроните в мозъка, в процеса на мислене и увеличаване на функциите на паметта. Тя може да бъде определена като конкретна молекула с психостимулиращи и „ноотропични“ ефекти, т.е. природни вещества, които положително подобряват концентрацията, когнитивните способности, подобряват например ученето, паметта, мотивацията и творчеството.

Той подпомага производството на невротрансмитери и осигурява прекурсори за синтез на фосфолипиди, включително фосфатидилхолин, основна съставка на мозъчната тъкан, която спомага за поддържането на нормални нива на ацетилхолин. Това химично вещество регулира паметта и когнитивните функции, подобрява комуникацията между невроните и предпазва нервните структури от увреждане от свободните радикали.

Всички тези значителни положителни функции веднага го превърнаха в един от най-интересните и ефективни нови диетични добавки от последно поколение. Той може да помогне на различни фронтове по безопасен начин и затова е от интерес за научните изследвания и разработките на Yamamoto Research от известно време.

След като е погълнат, Citicoline се метаболизира, което води до образуването на холин, предшественик на ацетилхолин, важен невротрансмитер в нервната система, участващ в множество когнитивни функции, като памет и концентрация.

Той помага да се увеличи активността на митохондриите в мозъчните клетки, енергийните централи на мозъка, като по този начин се поддържа фокусът, ученето и повишената памет с по-добри мозъчни функции като цяло.

Той може също така да спомогне за подобряване на синтеза на фосфолипиди в мозъка, основните компоненти в мозъчните клетки, които спомагат за увеличаване на междуклетъчната комуникация и действат като главни предаватели на нервните импулси. Това повишаване на ефективността има положителен ефект върху общия метаболизъм на мозъка, спомага за поддържане на нервното здраве и евентуално също така намалява ефектите от стареенето на мозъчно-когнитивните функции.

Знаем също, че Citicoline увеличава нивата на допамин и норепинефрин, два невротрансмитери, свързани както с настроението, така и с паметта. Допаминът помага да се контролира както настроението, така и движението, като се увеличават нивата, които водят до щастие и удоволствие, но също така са от съществено значение за запомнянето на нови спомени и изучаването на нови преживявания. Норепинефринът, от друга страна, помага да се контролират реакциите „летене или борба“, които могат да бъдат предизвикани от адреналиновите жлези по време на особен психофизичен стрес, типичен например в периоди на интензивно изследване или работа.

Това е начинът, по който хранителната добавка на Citicoline може ефективно да работи в подкрепа на процеса на консолидиране на паметта, при който се запаметяват краткосрочните спомени за дългосрочно съхранение, което спомага за подобряване на способността за фокусиране и повишаване на способността на здравите потребители да се концентрират и съсредоточават.

Yamamoto® Research, винаги в челните редици на откриването на най-добрите научнообосновани суровини, представя новата добавка „Optigen®„, съдържаща Citicoline, патентована от Cognizin® от японската мултинационална фармацевтична компания, произвеждаща суровини, Kyowa® Hakko bio, с които се гордеем, че сме дългогодишни велики партньори.

Стойността на тази мощна добавка за мозъка се потвърждава от много интересни научни изследвания, които показват, че интеграцията на Cognizin® носи значителни ползи. Те включват увеличаване както на краткосрочната, така и на дългосрочната памет, подобряването на неволевите двигателни умения и подобряването на когнитивните функции, като отлична помощ за повишаване на способността за концентриране и учене както във визуално, слухово и пространствено съхранение, средата на обучение или по време на изпитни периоди, или от професионалисти, които искат да поддържат ясен и остър ум. Препоръчваната доза е между 250 и 500 mg на ден, както е посочено в научната литература.

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “OPTIGEN ® COGNIZIN ® – 30 КАПСУЛИ / 15 ДОЗИ”