ПРОТЕИНОВ КРЕМ ОТ ФЪСТЪЦИ (ОРГАНИК)

Ревю на Белчо Христов

ПРОТЕИНОВ КРЕМ ОТ ФЪСТЪЦИ (ОРГАНИК)

24.00 лв.36.00 лв.

Peanut Cream е продукт на Yamamoto Nutrition и новият им бранд Smile Crunch. Това е органичен фъстъчен крем и е преди всичко храна, богата на растителни протеини. Източник на ненаситени мазнини, т.е. „добри мазнини“ за нашето тяло, известни още като Омега 3 и 6. Фъстъченият крем съдържа и микроелементи като витамини Е и В и минералите желязо, калий, фосфор и магнезий, но също така цинк и мед.

 
 
Изчистване

Описание

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ PEANUT CREAM

Много хора не знаят, че има разлика между фъстъченият крем и фъстъченото масло. Фъстъченото масло (по-широко разпространено и индустриализирано) има високо съдържание на наситени мазнини поради хидрогенираните растителни масла и начина, по който се обработват семената, отнемайки им полезните им свойства.

Освен това съдържа добавена рафинирана захар или сол. Фъстъченият крем, от друга страна, не съдържа хидрогенирани масла или рафинирана захар, но е изключителен резултат от процеса на смилане. Всички фъстъци, които във SmileCrunc използват, са органични, което означава, че този конкретен продукт съдържа само естествени, органични съставки, без оцветители или консерванти, минимизирайки неговото въздействие върху околната среда.

Peanut Cream e органичен фъстъчен крем и е преди всичко функционална храна, богата на растителни протеини. Източник на ненаситени мазнини, т.е. „добри мазнини“ за нашето тяло, известни като Омега-3 и 6. Кремът също така съдържа елементи като витамини Е и В и минерали (желязо, калий, фосфор и магнезий, но също така цинк и мед).

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ПРИЕМ

Ползвайте по 1 супена лъжица всеки ден като добавка към вашата закуска и диета.

© АВТОРСКИ ПРАВА ВЪРХУ ТЕКСТОВИ, СНИМКОВ И ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Белчо Христов е биолог консултант на Yamamoto Nutrition – България. Всеки тексови, снимков и видео материал за всички ревюта на продукти Yamamoto Nutrition са със запазени авторски права. Абсолютно забранено е използването им в други сайтове и социални мрежи!

Интересни материали за Yamamoto Nutrition:

Компания

SmileCrunch

SmileCrunch е подбранд на Yamamoto Nutrition. Той е фокусиран върху поизводството на храни от най-висок клас суривини, с органичен и максимално натурален подход на обработка.

Допълнителна информация

Разфасовка

,

Вкусове

, , , ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ПРОТЕИНОВ КРЕМ ОТ ФЪСТЪЦИ (ОРГАНИК)“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории