fbpx

SPIRULINA (100% ORGANIC) – CVETITA HERBAL

Ревю на Белчо Христов

SPIRULINA (100% ORGANIC) – CVETITA HERBAL

36.99 лв.

Спирулината, продукт от серията BelchoHristov.Com е невероятна суперхрана, която осигурява концентриран източник на протеини, витамини, антиоксиданти и други хранителни вещества. Тя стимулира, укрепва и подсилва имунната система на човека и се оказва особено полезна при поддържането на здравословен и балансиран режим на хранене. Спирулината подобрява липидния и глюкозния метаболизъм, както и редуцира мазнините в черния дроб и укрепва сърдечното здраве.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Едноклетъчните сини водорасли, носещи името Спирулина, са признати за един от най-големите потенциални източници на белтъчини и други жизненоважни хранителни вещества сред растенията.

Спирулината не е едно конкретно водорасло, а термин, който обозначава две специфични бактерии – Артроспира платенсис и Артроспира максима. Името спирулина произлиза от спираловидната форма на водораслите. Спирулина е един от най-популярните вегански източници на белтък. Именно белтъчините са основните активни компоненти в спирулина, като те определят нейните антиоксидантни свойства и способноста да въздейства върху липидния и въглехидрания метаболизъм. В основата на действието на спирулина стоят три метапротеина – алофикоцианин, C-фикоцаинин и фикоеритрин.

Спирулината е невероятна суперхрана, която осигурява концентриран източник на протеини, витамини, антиоксиданти и други хранителни вещества. Тя стимулира, укрепва и подсилва имунната система на човека и се оказва особено полезна при поддържането на здравословен и балансиран режим на хранене. Спирулината подобрява липидния и глюкозния метаболизъм, както и редуцира мазнините в черния дроб и укрепва сърдечното здраве.

Какво представлява продукта Spiruline?

Състав: 100% органична спирулина

Дози в опаковката: 100 таблетки

Таблетка една доза: 1 таблетка

Дневна доза: 3 таблетки

В една доза: 500 мг – 100% органична спирулина

В дневна доза: 1500 мг – 100% органична спирулина

ОСНОВНИ И ВОДЕЩИ СЪСТАВКИ (КОМПОНЕНТИ НА БЛЕНДАТА)

СПИРУЛИНА
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
Спирулина, вид синьо-зелени водорасли, е невероятна суперхрана, която осигурява концентриран източник на протеини, витамини, антиоксиданти и други хранителни вещества. Като един от най-старите форми на живот на Земята, използването на спирулина като храна датира чак от IX век в Чад и се смята, че спирулина е била използвана от ацтеките през XVI век в Мексико.
Авторско виждане на Белчо Христов.
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
 • спомага за поддържането на стабилен и постоянен имунитет;
 • има силно антиоксидантно действие;
 • спомага за облекчаване на определени видове алергии;
 • дава енергия и жизненост;
 • подпомага изхвърлянето на натрупани токсини в организма;
 • действа благоприятно на сърдечно-съдовата система;
СПИРУЛИНА
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
Спирулина, вид едноклетъчен организъм, е получил името си от латинската дума „helix“ или „спирала“, поради това, че на вид наподобява пружина. В САЩ, спирулина е известна най-вече като хранителна добавка или съставка за подсилване на хранителните свойства на смутита и зелени напитки. Въпреки това, в други части на света, спирулина се счита за ценна храна за предотвратяване на недохранване.
Авторско виждане на Белчо Христов
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
 • спомага за прочистване на кръвта и кръвоносните съдове;
 • богат състав от растителен протеин, аминокиселини, витамини, желязо и хлорофил;
 • подпомага храносмилателната дейност и поддържането на балансирана чревна среда;
 • дава усещане за ситост и спомага за контрол на апетита;
 • улеснява спазването на балансиран хранителен режим ;
 • подпомага загубата на излишно тегло и постигане на желаната фигура.
СПИРУЛИНА
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ
Спирулина на таблетки (100% органик) е задължителната хранителна добавка за всеки работещ човек, за всеки който спортува за здраве и желая здраве. Инвестирайки в спирулина, мощният имунен отговор е гарантиран, от което следва правилната физиологична обмяна на всяка клетка, което до известна степен е и една от стъпките към дълголетието.
Авторско виждане на Белчо Христов
ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ПОЛЗИ

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Препоръчителен дневен прием: 3 пъти на ден по 1 (една) таблетка, след хранене с чаша вода. Препоръчителен период на приема: за максимални резултати е добре да се приема до 2 месеца(8 седмици). Необходим период на почивка след този цикъл – минимум 2(два) месеца. Съхранение: Съхранявайте на тъмно, хладно и недостъпно от деца място.

Компания

Cvetita Herbal

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SPIRULINA (100% ORGANIC) – CVETITA HERBAL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории