Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

PEA (STICKS) – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

PEA (STICKS) – YAMAMOTO RESEARCH

55.99 лв.

Палмитоилетаноламид (PEA) е мощна естествена активна съставка, открита през 1957 г. PEA участва в намаляването на възпалението на тъканите (възпаления) и дегранулацията на мастоцитите. 

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Палмитоилетаноламид (PEA) е мощна естествена активна съставка, открита през 1957 г. PEA участва в намаляването на възпалението на тъканите (възпаления) и дегранулацията на мастоцитите. 

Палмитоилетаноламидът (PEA), амидът на палмитинова киселина с етаноламин, е активен елемент, присъстващ в много храни, които обикновено се въвеждат с нашата диета, като яйца, фъстъци, грах, домати, соя и др. PEA се произвежда от много клетки на нашия организъм. Той присъства във високи концентрации в мозъчните тъкани и се синтезира, започвайки от фосфолипидни предшественици на клетъчните плазмени мембрани, като е ендогенен фактор, произвеждан от нашето тяло за противодействие на възпалението и възстановяване на физиологичната функционалност на увредените тъкани. 

Като истински липиден медиатор на възпалителния отговор, PEA влиза в действие бързо след началото на имунния отговор, стимулирайки фагоцитозата на апоптотичните левкоцити и благоприятствайки апоптозата на увредените клетки, с прорезолютивно действие върху възпалението, което също ще доведе до в последствие намаляване на болката. Но това не спира дотук. Механизмите, свързани с намаляването на възпалението и болката, също са свързани със способността да се свързват с някои специфични рецептори, активирани от пролифератори на пероксизома-алфа (PPAR-алфа), които участват в генната регулация на болката и възпалението. Редовният прием на 1 саше дневно (1 брой стик) гарантира усвояването на изброените до тук ползи на активната съставка. 

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “PEA (STICKS) – YAMAMOTO RESEARCH”