Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

PEANUT CREAM (100% ORGANIC & VEGAN – AMERICAN RECIPE) – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

PEANUT CREAM (100% ORGANIC & VEGAN – AMERICAN RECIPE) – YAMAMOTO NUTRITION

13.99 лв.

✔️ 100% фъстъчен крем (по Американска рецепта)

✔️ 100% от биологично земеделие

✔️ Без оцветители

✔️ Без консерванти

✔️ Без хидрогенирани масла

✔️ Без рафинирани захари

✔️ Без добавена сол 

Склад №: 2409089 | Партида: Очаквайте внос … | Срок на годност: .. .. ..

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Мнозина не го знаят, но между крем (фъстъчен крем) и фъстъчено масло (фъстъчено масло) има разлика. Фъстъченото масло (по-широко разпространено и индустриализирано) е с високо съдържание на наситени мазнини поради хидрогенираните растителни масла и вида на обработка на семената, лишени от полезните им свойства. Освен това те съдържат добавени рафинирани захари или сол.

Фъстъченият крем, от друга страна, не съдържа хидрогенирани масла или рафинирани захари, а е направен изключително от процеса на смилане, а за нашия продукт само и изключително с фъстъци, тоест с изключително натурални съставки, без оцветители и консерванти, и минимизиране на въздействието върху околната среда.

Нашата фъстъчена сметана е преди всичко храна, богата на растителни протеини. Източник на ненаситени мазнини, т.е. „добри мазнини“ за нашето тяло, известни още като Омега 3 и 6. Освен това те съдържат елементи като витамини Е и В, минерални соли (желязо, калий, фосфор и магнезий, но също и цинк и мед).

Нашият фъстъчен крем е:

  • Без оцветители
  • Без консерванти
  • Без хидрогенирани масла
  • Без рафинирани захари
  • Без добавена сол

Защо има слой масло на повърхността, отделен от крема отдолу?

Това разделяне е демонстрация на пълното отсъствие на емулгатори в буркана. Кремовете за мазане, които са гладки и перфектно хомогенни, всъщност имат този аспект благодарение на съдържанието на емулгатори. Yamamoto ® Nutrition е избрала да произвежда натурални продукти без емулгатори или консерванти. За да направите скъпоценните натурални кремове Yamamoto ® Nutrition меки и подходящи за мазане, просто вземете лъжица и първо направете дупки във втвърдената паста – така че маслото да проникне отново вътре – след това разбъркайте енергично във всички посоки, докато консистенцията стане мека и хомогенна.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “PEANUT CREAM (100% ORGANIC & VEGAN – AMERICAN RECIPE) – YAMAMOTO NUTRITION”