fbpx

PRO CLINICAL HYDROXYCUT – MUSCLETECH

Ревю на Белчо Христов
Промоция!

PRO CLINICAL HYDROXYCUT – MUSCLETECH

49.99 лв. 29.99 лв.

Pro Clinical на Hydroxycut е съвършената формула за неспортуващи хора, които искат правилно и трайно да свалят своите ненужни подкожни и междуорганни мазнини. Блендът от съставки е специално селектиран – занижено, но оптимално количество на кофeин, като основната съставка тук е безводния кофеин.

Изчерпан

Описание

Pro Clinical на Hydroxycut е съвършената формула за неспортуващи хора, които искат правилно и трайно да свалят своите ненужни подкожни и междуорганни мазнини. Блендът от съставки е специално селектиран – занижено, но оптимално количество на корефин, като основната съставка тук е безводния кофеин.

Начин на употреба: започнете приема на Pro Clinical Hydroxycut стъпалообразно. За да се оцени индивидуалната ви поносимост, за първите три дни, започнете с една (1) капсула приема с чаша вода 3 (три) пъти дневно, приблизително от 30 до 60 минути преди вашите три основни хранения (сутрин, обяд и следобяд – не преди вечеря!!!). За 4-ти и нататък дни и повече, можете да удвоите капсулите на 2 две, три пъти дневно. По същия часови прием.

Компания

Muscletech

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PRO CLINICAL HYDROXYCUT – MUSCLETECH“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории