PROBOR (PURE ISOLATE NEW FORMULA) – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

PROBOR (PURE ISOLATE NEW FORMULA) – YAMAMOTO NUTRITION

Probor на Yamamoto Nutrition е протеинова хранителна добавка, обогатена на аминокиселини и с изолирана суроватка чрез ултрафилтрация и микрофилтрация с кръстосан поток, качество подсигурено от Volac, което прави този продукт интересен и наистина уникален по рода си. Вече не е нужно да разчитате само протеиновите добавки, тук чрез Probor вие имате и инстантни аминокиселини за максимално бързов възстановяване.

В момента този артикул не е наличен.

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Категория: Етикети: , ,

Описание

Probor (а вече се продукта е с ново име – Pure Isolate) на Yamamoto Nutrition е протеинова хранителна добавка, обогатена на аминокиселини и с изолирана суроватка чрез ултрафилтрация и микрофилтрация с кръстосан поток, качество подсигурено от Volac, което прави този продукт интересен и наистина уникален по рода си. Вече не е нужно да разчитате само протеиновите добавки, тук чрез Probor вие имате и инстантни аминокиселини за максимално бързов възстановяване.

Интензивността, генерирана от тренировъчна сесия за MMA тренировки, фитнес, бразилско Ju-jitsu или бойни спортове и лека атлетика, често идва с много висок калориен разход, при който се консумират много захари, до степента на риск от увреждане на мускулните протеини поради енергийни причини (глюконеогенезата). Ако диетата не е добре допълнена, рискът от катаболизиране на мускулните протеини е много висок. Доверете се на отличния избор на протеин, накто този, който е извлечен от мляко, посредством специален процес за добив и пречистване на суровини, гарантиращи 100% биологична стойност.

Приемайте винаги буквално веднага след плътни тренировки по една доза от 20 грама Probor, разбита във вода, за да възстановите адекватно и да елиминирате чувството на мускулната треска на следващия ден до минимум!

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Разфасовка

Вкусове

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PROBOR (PURE ISOLATE NEW FORMULA) – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории