fbpx

PROTEIN POWDER – QUEST

Ревю на Белчо Христов

PROTEIN POWDER – QUEST

109.99 лв.

След като завладяха целия свят със своите протеинови барове, Quest Nutrition продължават своята суплементарна инвазия и с протеините си.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

След като завладяха целия свят със своите протеинови барове, Quest Nutrition продължават своята суплементарна инвазия и с протеините си.

Продуктът се характеризира с уникални вкусове, разтворимост, неповторимо усещане. Казано с една дума – наслада. В последните години се навъдиха толкова много фирми с още повече протеинови пудри, коя, от коя, по-прехвалена. Подобно можем да вметнем и за протеиновите барове, но едни си остават номер едно и това са quest bars. E, много скоро същото ще се пише и за протеина. Какво откриваме обаче в една доза? Двадесет и два грама протеинов бленд включващ: изолат, мицеларен казеин и млечен протеин. Това са може би едни от най-дорите източници на белтъчини. От тук следва да заключим, че продуктът попада в графата матрици от най-висок клас. Не малко комплексни протеини допълват състава си с растителни и не дотам скъпи източници, които на всичко отгоре са и с по-беден аминокиселинен профил. Тук подобен компромис не е направен.

Какво да очакваме от продукта:

  • Повишен анаболизъм
  • Намаляване на катаболните процеси
  • Положителелн азотен баланс
  • Бързо възстановяване след тренировка
  • Приръст на сила
  • Покачване на чиста мускулна маса

Начин на употреба: 1-2 мерителни лъжици дневно.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PROTEIN POWDER – QUEST“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории