ПРОТЕИНОВ КРЕМ ОТ ОРЕХ (ОРГАНИК)

Ревю на Белчо Христов

ПРОТЕИНОВ КРЕМ ОТ ОРЕХ (ОРГАНИК)

41.00 лв.

Органичен спред с орехи е органичният протеинов крем от Smile Crunch, със 100% орехи и без добавена захар. Идеален за намазване и допълнение към вашата диета.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Органичен спред с орехи е органичният протеинов крем от Smile Crunch, със 100% орехи и без добавена захар. Идеален за намазване и допълнение към вашата диета.

Повишеното осъзнаване на рисковете, произтичащи от консумацията на животински мазнини, накара милиони хора да намалят драстично консумацията на традиционно масло, но алтернативите не винаги са били по-здравословни от животинския продукт. Органичният орехов крем на Smile Crunch се произвежда с изключително органични плодове. Веднъж олющени, суровите орехи се подлагат на студено пресоване, така че органолептичните свойства на ценните семена да не се променят.

Този по-бавен и сложен метод ви позволява да получите крем с интензивен и пълноценен вкус, който може да обогати вашите закуски или други рецепти не само с вкус, но и със значителни полезни хранителни принципи. Като истински крем, приготвен само с органични орехи, той има нотка на горчивина, характерна за истинския орех.

Поради тази причина някои подслаждат този крем с щипка сол или го смесват с малко кленов сироп. Мнозина обаче предпочитат този леко горчив вкус и консумират този натурален крем такъв, какъвто е. Ореховият крем е храна, естествено богата на омега-3 и отлично присъствие на растителни фибри, изключително полезна за стомашно-чревните процеси. Наличието на минерални соли като магнезий, фосфор и калий също трябва да се подчертае.

Нашият орехов крем е:

  • 100% от биологично земеделие
  • без оцветители
  • без консерванти 
  • без хидрогенирани масла
  • без рафинирани захари
  • без добавена сол

Защо на повърхността има слой масло, отделен от основния крем?

Това разделяне е демонстрация на пълното отсъствие на емулгатори в бурканчето!

Размазващите се кремове, които са гладки и идеално хомогенни, всъщност имат този аспект благодарение на съдържанието на емулгатори. Smile Crunch е избрал да произвежда органични и натурални продукти и не използва емулгатори или консерванти. За да направите ценните органични и натурални кремове Smile Crunch меки и намазващи, просто вземете лъжица и първо направете дупки в втвърдената паста – така че маслото да проникне отново вътре – след това разбъркайте енергично във всички посоки, докато консистенцията се върне, за да стане мека и хомогенна . Препоръчва се порция от 15 грама, съответстваща на 1 супена лъжица.

Компания

SmileCrunch

SmileCrunch е подбранд на Yamamoto Nutrition. Той е фокусиран върху поизводството на храни от най-висок клас суривини, с органичен и максимално натурален подход на обработка.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ПРОТЕИНОВ КРЕМ ОТ ОРЕХ (ОРГАНИК)“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории