PROTESAMINE® (ПРАХ) – АМИНОКИСЕЛИНИ ОТ РАСТИТЕЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

PROTESAMINE® (ПРАХ) – АМИНОКИСЕЛИНИ ОТ РАСТИТЕЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ

68.99 лв.

Protesamine ® е новият и иновативен патент на Alphazer ®, предназначен да изведе визията за класа хранителни добавки на основата на аминокиселини на ново абсолютно ниво, разработена от непрекъснатото проучване и внимателен анализ на напредъка и изследванията на транспортните технологии за отговарят на нуждите на все по-обширен и взискателен, но често твърде нахален, комерсиален или объркващ пазар на спортни добавки.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Настоящите формулировки на аминокиселини на пазара следват предимно „стандартна“ линия, която представя разклонени или незаменими аминокиселини с приблизителни стехиометрични баланси и често „съмнителни“ от гледна точка на научните доказателства, където често тези последователности са небалансирани при преувеличени принос върху левциновия компонент или чрез съотношението на метионин към цистеин, излагайки на по-голям риск от токсичност на хомоцистеин.

Съставът, присъстващ в патента Protesamine ®, иска да задоволи исканията на организма по възможно най-ефективния и ефикасен начин в определени ситуации на нужда, без да се ограничава до 9-те незаменими аминокиселини (където хистидинът, считан за „основен“ в етапите на растеж, е включен ), но използвайки овластяващата подкрепа на други аминокиселини, дефинирани като „полу-основни“ като цистеин и тирозин.

Биоактивната „полезност“ на тези подходящо балансирани вмъквания се намесва, за да подпомогне силно условията на особена нужда на организма, както във фазите на мускулен растеж, където има силно изискване за аминокиселини, при дисбалансирани диетични условия или в моменти на тежко състояние на органичен стрес, на който спортистите често са подложени. Ефективното снабдяване с благороден аминокиселинен пластмасов материал в определени моменти и ситуации ще гарантира, че мускулите могат да бъдат по-„защитени“ и укрепени в процесите на реконструкция, с по-малък риск от катаболизъм на протеини, в полза на по-бързото възстановяване на мускулите, енергията за възстановяване и имунно възстановяване.

Изключителната технология Protesamine ® е свързана с микрокапсулираната система MCU20 ®, иновативна добавена стойност, която прави този набор от аминокиселини от растителната ферментация изключително разтворим, без да съдържа остатъчни частици в разтвор. Това ще гарантира пълнотата на неговата бионаличност, което ще доведе до невероятно бърза абсорбция в сравнение с обикновените аминокиселинни смеси.

Protesamine ® е аминокиселинна матрица, която осигурява ПРОФЕСИОНАЛНА технология на ESsential AMINo Evolved, ексклузивен и патентован състав (патент № 102020000021664) от свободни аминокиселини, от зеленчукова ферментация и ултра пречистен.

Protesamine ® е формулировка, която иска да отговори възможно най-ефективно и ефикасно на нуждите на организма в определени ситуации на нужда от аминокиселинен протеин.

Протезамин ®:

  • усилва протеиновия синтез за възстановяване на мускулните влакна след тренировка
  • силна подкрепа в условия на особена нужда на тялото, като например по време на периоди на мускулен растеж, дисбалансирани диетични условия или моменти на тежка физическа умора
  • максимално задържане на азот, без да се генерират азотни шлаки, благодарение на оптималния стехиометричен баланс между различните аминокиселини, които съставляват патента, за разлика от различните формули на пазара, които не могат да гарантират оптимално усвояване
  • поддръжка на трофизъм за поддържане на основните тъкани на тялото
  • поддържане на косата, кожата и ноктите

Protesamine ® използва транспортната система MCU-20®. Micro Capsules Unity 2020 позволява матрицата на аминокиселините Protesamine ® да се абсорбира напълно в червата, заобикаляйки проблемите, типични за аминокиселинните добавки, които имат сериозни затруднения при разтворимост. Сигурни ли сте, че поглъщате това, което поглъщате? Protesamine ® гарантира, че ценната аминокиселинна матрица достига целта си в мускулите!

Какви са предимствата на транспортната система MCU-20 ®?

Активните съставки, присъстващи в добавките, играят някои важни роли в случай на нисък прием с диета или повишена нужда (физическа активност). Въпреки това, оценката на техните свойства е доста ограничена, в някои случаи (като аминокиселини) поради ниската им разтворимост, стабилност и бионаличност. В този смисъл нанотехнологиите могат да представляват иновативен подход: нано частиците всъщност могат да повишат разтворимостта и стабилността на веществата, да подобрят тяхното усвояване, да ги предпазят от биоразграждане, удължавайки времето за циркулация и следователно биологичната им активност. Следователно процесът на микрокапсулиране на MCU-20® на Protesamine® повишава разтворимостта и подобрява абсорбцията в сравнение с нормалните таблетки или капсули, както животински, така и растителни, тъй като те имат само и само ограничителна цел. Микрокапсулирането включва много ефективно освобождаване на активната съставка, тъй като увеличава способността му да взаимодейства с тялото.

Активната съставка на Protesamine ® е капсулирана вътре в частица, която може да бъде само 1 μm. Обща таблетка може да съдържа милиони микрокапсули, всяка от които може да освободи активната съставка в тялото. В сравнение с обикновена таблетка, в която активният компонент е натрупан, микрокапсулите имат по-голяма повърхност, което увеличава разтворимостта и ефективността. Така че микрокапсулацията MCU-20 ®:

  • повишава разтворимостта и стабилността на активните съставки
  • повишава бионаличността и подобрява абсорбцията
  • повишава биоактивността на активните съставки

Компания

Alphazer

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PROTESAMINE® (ПРАХ) – АМИНОКИСЕЛИНИ ОТ РАСТИТЕЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории