Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

PROTESAMINE ® MCU-20 ® – ALPHAZER

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

PROTESAMINE ® MCU-20 ® – ALPHAZER

129.99 лв.

✔️ Protesamine са клинични аминокиселини с документ и патент №. 102020000021664;

✔️  представляват оптимален стехиометричен баланс между различните аминокиселини (като видове), съставляващи патента Микрокапсулната транспортна система MCU-20 ® и това позволява позволява аминокиселинната матрица Protesamine ® да се абсорбира напълно в червата;

Склад №: 24090089 | Партида (Orange): G2G224 | Срок на годност: 07/2024

Склад №: 24090089 | Партида (120 caps): G2D175 | Срок на годност: 04/2024

 

 

 

 

 

Склад №: 24090089 | Партида: G2D175 | Срок на годност: 04/2024

Описание

Protesamine са клинични аминокиселини с документ и патент №. 102020000021664. Представляват оптимален стехиометричен баланс между различните аминокиселини (като видове), съставляващи патента Микрокапсулната транспортна система MCU-20 ® и това позволява позволява аминокиселинната матрица Protesamine ® да се абсорбира напълно в червата.

Повишава синтеза на протеини за възстановяване на мускулните влакна след тренировка Силна подкрепа в условията на особена нужда на организма. Максимално задържане на азот без генериране на азотни отпадъци. Protesamine® е новият и иновативен патент на Yamamoto® Nutrition, предназначен да изведе визията на класа хранителни добавки на основата на аминокиселини на ново абсолютно ниво, разработена чрез непрекъснато проучване и внимателен анализ на напредъка и изследванията на транспортните технологии за да отговори на нуждите на все по-обширен и взискателен, но често твърде нахален, комерсиален или объркващ пазар на спортни добавки.

Настоящите формулировки на аминокиселини на пазара следват предимно „стандартна“ линия, която представя разклонени или незаменими аминокиселини с приблизителни стехиометрични баланси и често „съмнителни“ от гледна точка на научните доказателства, където често тези последователности са небалансирани при преувеличени принос върху левциновия компонент или чрез съотношението на метионин към цистеин, излагайки на по-голям риск от токсичност на хомоцистеин.

Да се ползва по 1 саше дневно, на празен стомах, преди или след натоварвания или между хранениятам, при нужда от аминокиселини.

Съставът, присъстващ в патента Protesamine®, иска да задоволи исканията на организма по възможно най-ефективния и ефикасен начин в определени ситуации на нужда, без да се ограничава до 9-те незаменими аминокиселини (където хистидинът, считан за „основен“ в етапите на растеж е включен )но използвайки овластяващата подкрепа на други аминокиселини, дефинирани като „полу-основни“ като цистеин и тирозин.

Биоактивната „полезност“ на тези подходящо балансирани вмъквания се намесва, за да подпомогне силно условията на особена нужда на организма, както във фазите на мускулен растеж, където има силно изискване за аминокиселини, при дисбалансирани диетични условия или в моменти на тежко състояние на органичен стрес, на който спортистите често са подложени. Ефективното доставяне на благороден аминокиселинен пластмасов материал в определени моменти и ситуации ще гарантира, че мускулите могат да бъдат по-„защитени“ и укрепени в процесите на реконструкция, с по-нисък риск от катаболизъм на протеини, в полза на по-бързото възстановяване на мускулите, енергията за възстановяване и имунно възстановяване.

Изключителната технология Protesamine® е свързана с микрокапсулираната система MCU20®, иновативна добавена стойност, която прави този набор от аминокиселини от растителната ферментация изключително разтворим, без да съдържа остатъчни частици в разтвор. Това ще гарантира пълнотата на неговата бионаличност, което води до невероятно бърза абсорбция в сравнение с обикновените аминокиселинни смеси. Protesamine® е аминокиселинна матрица, която осигурява PRO fessional T echnology на ES sential Амин о Е volved, изключителен и патентовани състав (Patent NO. 102,020,000,021,664) на свободни аминокиселини, от растителни ферментация и ултра пречиства.

Protesamine® е формулировка, която иска да отговори възможно най-ефективно и ефикасно на нуждите на организма в определени ситуации на нужда от аминокиселинен протеин.

Протезамин®:

Усилва протеиновия синтез за възстановяване на мускулните влакна след тренировка.

Силна подкрепа в условия на особена нужда на тялото, като например по време на периоди на мускулен растеж, дисбалансирани диетични условия или моменти на тежка физическа умора.

Максимално задържане на азот без генериране на азотни шлаки благодарение на оптималния стехиометричен баланс между различните аминокиселини, които съставляват патента, за разлика от различните формули на пазара, които не могат да гарантират оптимално усвояване.

Поддръжка на трофизъм за поддържане на основните тъкани на тялото.

Поддържане на косата, кожата и ноктите.

Protesamine® използва транспортната система MCU-20® . М icro С apsules U безкрайност 20 20 позволява Protesamine® аминокиселинна матрица, за да се абсорбира напълно в червата, заобикаляне на проблемите, типични за аминокиселинни добавки, които имат сериозни трудности разтворимост.

Сигурни ли сте, че поемате това, което поглъщате?

Protesamine® гарантира, че ценната аминокиселинна матрица достига целта си в мускулите! Какви са предимствата на транспортната система MCU-20®.?

Активните съставки, присъстващи в добавките, играят някои важни роли в случай на нисък прием с диета или повишена нужда (физическа активност). Въпреки това, оценката на техните свойства е доста ограничена, в някои случаи (като аминокиселини) поради ниската им разтворимост, стабилност и бионаличност.

В този смисъл нанотехнологиите могат да представляват иновативен подход: нано частиците всъщност могат да повишат разтворимостта и стабилността на веществата, да подобрят тяхното усвояване, да ги предпазят от биоразграждане, удължавайки времето за циркулация и следователно биологичната им активност.

Следователно процесът на микрокапсулиране на MCU-20® на Protesamine® повишава разтворимостта и подобрява абсорбцията в сравнение с нормалните таблетки или капсули, както животински, така и растителни, тъй като те имат само и само ограничителна цел. Микрокапсулирането включва много ефективно освобождаване на активната съставка, тъй като увеличава способността му да взаимодейства с тялото.

Активната съставка на Protesamine® е капсулирана вътре в частица, която може да бъде само 1 μm. Обща таблетка може да съдържа милиони микрокапсули, всяка от които може да освободи активната съставка в тялото.

В сравнение с обикновена таблетка, в която активният компонент е натрупан, микрокапсулите имат по-голяма повърхност, което увеличава разтворимостта и ефективността.

Така че микрокапсулацията MCU-20®:

I ncreases разтворимостта и стабилността на активните съставки

Повишава бионаличността и подобрява абсорбцията

Повишава биоактивността на активните съставки

В сравнение с нормалните таблетки или капсули, както животински, така и растителни, тъй като те имат само и само ограничителна цел

Библиография :J Nutr Biochem 2014; 25-363-76 Int J Nanomedicine 2012; 7: 651-61 Int J Pharm 2011; 403; 285-91 Int J Nanomedicine 2013; 8: 177-87

Допълнителна информация

Вкусове

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “PROTESAMINE ® MCU-20 ® – ALPHAZER”