PROTESAMINE® (ТАБЛЕТКА) – АМИНОКИСЕЛИНИ ОТ РАСТИТЕЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ

Ревю на Белчо Христов

PROTESAMINE® (ТАБЛЕТКА) – АМИНОКИСЕЛИНИ ОТ РАСТИТЕЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ

65.00 лв.170.00 лв.

Protesamine са клинични аминокиселини, които усилват протеиновия синтез за възстановяване на мускулните влакна след тренировки, след операции и нужди на организма от хипертрофия и хиперплазия.

Изчистване

Описание

Protesamine са клинични аминокиселини, които усилват протеиновия синтез за възстановяване на мускулните влакна след тренировки, след операции и нужди на организма от хипертрофия и хиперплазия. Protesamine дават силна подкрепа в условия на особена нужда на тялото, като например по време на периоди на мускулен растеж, дисбалансирани диетични условия или моменти на тежка физическа умора.

Максимално задържане на азот, без да се генерират азотни шлаки, благодарение на оптималния стехиометричен баланс между различните аминокиселини, които съставляват патента, за разлика от различните формули на пазара, които не могат да гарантират оптимално усвояване.

Съставът, присъстващ в патента Protesamine ®, иска да задоволи исканията на организма по възможно най-ефективния и ефикасен начин в определени ситуации на нужда, без да се ограничава до 9-те незаменими аминокиселини (където хистидинът, считан за „основен“ в етапите на растеж, е включен ), но използвайки овластяващата подкрепа на други аминокиселини, дефинирани като „полу-важни“ като цистеин и тирозин.

Биоактивната „полезност“ на тези подходящо балансирани вмъквания се намесва, за да подпомогне силно условията на особена нужда на организма, както във фазите на мускулен растеж, където има силно изискване за аминокиселини, при дисбалансирани диетични условия или в моменти на тежко състояние на органичен стрес, на който спортистите често са подложени.

Ефективното снабдяване с благороден аминокиселинен пластмасов материал в определени моменти и ситуации ще гарантира, че мускулите могат да бъдат по-„защитени“ и укрепени в процесите на реконструкция, с по-нисък риск от катаболизъм на протеини, в полза на по-бързото възстановяване на мускулите, енергията за възстановяване и имунно възстановяване.

Ексклузивната технология Protesamine ® е свързана с микрокапсулираната система MCU20 ®, иновативна добавена стойност, която прави този набор от аминокиселини от растителната ферментация изключително разтворим, без да съдържа остатъчни частици в разтвор. Това ще гарантира пълнотата на неговата бионаличност, което води до невероятно бърза абсорбция в сравнение с обикновените аминокиселинни смеси.

Protesamine ® е аминокиселинна матрица, която осигурява професионална технология на Essential Aminoo Evolved, ексклузивен и патентован състав (Патент № 102 020 000 021 664) от свободни аминокиселини, от растителна ферментация и ултра пречистена.

Protesamine ® е формулировка, която иска да отговори възможно най-ефективно и ефикасно на нуждите на организма в определени ситуации на нужда от аминокиселинен протеин.

Протезамин ®:

  • блендата от аминокиселини усилва протеиновия синтез за възстановяване на мускулните влакна след тренировка;
  • блендата от аминокислеини дава силна подкрепа в условия на особена нужда на тялото, като например по време на мускулен растеж, дисбалансирани диетични условия или моменти на тежка физическа умора;
  • белндата от аминокиселини дава максимално задържане на азот без генериране на азотни шлаки благодарение на оптималния стехиометричен баланс между различните аминокиселини, които съставляват патента, за разлика от различните формули на пазара, които не могат да гарантират оптимално усвояване.
  • блендата от амоникиселини дава поддръжка на трофизъм за поддържане на основните тъкани на тялото;
  • продуктът е особено подходящ за поддържане структурата на косата, кожата и ноктите, което го прави отличен клиничен продукт за възстановяване след хими и лъчетерапии;

Protesamine ® използва транспортната система MCU-20 ®. Micro Capsules Unity 2020 позволява матрицата на аминокиселините Protesamine ® да се абсорбира напълно в червата, заобикаляйки проблемите, типични за аминокиселинните добавки, които имат сериозни затруднения при разтворимост. 

Сигурни ли сте, че поглъщате това, което пише на другите етикети и продукти с аминокиселини? Protesamine ® гарантира, че ценната аминокиселинна матрица достига целта си в мускулите и всички останали видове хистологични структури. Където им е мястото!

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Разфасовка

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „PROTESAMINE® (ТАБЛЕТКА) – АМИНОКИСЕЛИНИ ОТ РАСТИТЕЛНА ФЕРМЕНТАЦИЯ“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории