fbpx

РАСТИТЕЛНА ВИАГРА (HARD MEN) – GREEN HEALTH

Ревю на Белчо Христов

РАСТИТЕЛНА ВИАГРА (HARD MEN) – GREEN HEALTH

34.99 лв.

Растителна виагра Хард Мен има уникално четворно действие: повишава либидото, удължава ерекцията, повишава физическата активност (подходящ е и за активни спортисти) и повишава самочувствието и подобрява начина на живот.

Потентността на мъжете се понижава все повече и това е неразрешен проблем, като възрастовата граница пада и повече млади мъже имат този проблем. В България няма култура тези пациенти да търсят здравна помощ и да говорят открито за проблемите си. При повечето от тези хора това основно е свързано със стреса.

Налично

Описание

Бъди сигурен в себе си! Потентността на мъжете се понижава все повече и това е неразрешен проблем, като възрастовата граница пада и повече млади мъже имат този проблем. В България няма култура тези пациенти да търсят здравна помощ и да говорят открито за проблемите си. При повечето от тези хора това основно е свързано със стреса. Доверете се на Хард Мен, растителна виагра от висок клас.

Какво е важно да знаем за растителна виагра Хард Мен | HARD MAN? Хард мен е 100% натурален продукт без странични действия. Как действа растителна виагра Хард Мен | HARD MAN? Хард Мен по естествен път повишава либидото и сексуалната мощ. За кого е подходяща растителна виагра Хард Мен | HARD MAN? Хард Мен е подходящ за лица над 18-годишна възраст. Няма странични ефекти.

Съставките на растителна виагра Хард Мен | HARD MAN:

Йохимбе Кора екстр.;

Хорни Гоат екстр.

Цнидиум Мониери екстр.

Родиола Розеа екстр.

Сибирски Женшен екстр.

Гинко Билоба екстр.

Екдистерон;

Чистанче екстр.

Бутеа Суперба екстр.

Как се приема растителна виагра Хард Мен | HARD MAN? Препоръчителният прием на Хард Мен е от 1 табл., 1 час преди полов акт или 1 табл. половин час преди физическо натоварване. Моля, не превишавайте препоръчителната дневна доза!

Компания

Green Health

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „РАСТИТЕЛНА ВИАГРА (HARD MEN) – GREEN HEALTH“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории