RECUMIND – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

RECUMIND – YAMAMOTO NUTRITION

118.00 лв.

Recumid ® се основава на най-добрата комбинация от силно усвоими елементи за нашите мускули, които благодарение на тренировките и последвалата хиперемия са готови да ги приемат и използват за максимално възможно възстановяване, както по време, така и потенциално след тренировки. Recumid ®, този незабавен „идеален еликсир“ за възстановяване на мускулите, се състои от: HBCD циклодекстрини (клъстер Dextrin ®), хидролизирани казеини (Peptopro ®), фосфатидна киселина, глутамин (Kyowa ® Quality), сминдук и прах от кокосова вода. Страхотно, нали?

Изчистване

Описание

Recumid ® се основава на най-добрата комбинация от силно усвоими елементи за нашите мускули, които благодарение на тренировките и последвалата хиперемия са готови да ги приемат и използват за максимално възможно възстановяване, както по време, така и потенциално след тренировки. Recumid ®, този незабавен „идеален еликсир“ за възстановяване на мускулите, се състои от: HBCD циклодекстрини (клъстер Dextrin ®), хидролизирани казеини (Peptopro ®), фосфатидна киселина, глутамин (Kyowa ® Quality), сминдук и прах от кокосова вода. Страхотно, нали?

Системната биохимична среда, създадена от мускулен стрес по време на тренировка, е много деликатен момент, създаващ ензимни и ендокринни ситуации, които са потенциално „идеални“ за най-ефективно снабдяване с хранителни вещества за възстановяване. Важно е обаче да не се ангажира прекомерно тялото, вече в „възпалително“ състояние, поради разрушаването на влакната, дори и с необходимостта от смилане на храната, с относителна умора и отстраняване на кръв от мускулите. Съвременните хранителни добавки ни позволяват да съберем елементи с най-високата степен на абсорбция, необходима за поддържане на протеиновия синтез, като по този начин реконструираме мускулите и съхраняваме гликоген без особени храносмилателни ангажименти или свързани с проблеми с малабсорбцията. Recumid® се основава на най-добрата комбинация от силно усвоими елементи за нашите мускули, които благодарение на тренировките и последвалата хиперемия са готови да ги приемат и използват за максимално възможно възстановяване, както по време, така и потенциално след тренировки. Всичко това се случва изключително бързо през стомашно-чревния тракт, за да достигне до „нуждаещите се“ мускули, без да причинява никакви ферментативни смущения с газове, гадене или осмотична диария. Благодарение на този набор от елементи, ние успешно водим битката за синтеза на протеини при индуциран мускулен катаболизъм, незабавно попълвайки консумираните запаси от гликоген, като винаги гарантираме максимална клетъчна хидратация и ефективно противодействаме на вълната на кортизола, предизвикана от тренировките, благодарение на инсулиногенната сила на елементи, които съдържа.

Recumid®, този непосредствен „идеален еликсир“ за възстановяване на мускулите, се състои от: HBCD циклодекстрини (клъстер Dextrin®), хидролизирани казеини (Peptopro®), фосфатидна киселина, глутамин (качество Kyowa®), сминдук и прах от кокосова вода. Recumid® съдържа само 100% циклодекстрини (Cluster Dextrin®), тъй като това е най-иновативната и ефективна форма на въглехидрати, която трябва да приемате по време и веднага след тренировка. Тези глюкозни полимери са получени от реакцията между амилопектин и специфичен ензим, образувайки глюкозен полимер с определена циклична структура и изключителни характеристики, със средно молекулно тегло от 160 000 Da. Той има много ниска осмоларност, което подпомага много бързото изпразване на стомаха и еднакво бързо усвояване от червата.

След това той постепенно се освобождава в циркулационния поток „готов за употреба“, без никакви стомашно-чревни смущения поради малабсорбция, всичко това в полза на спортиста, който търси истинска подкрепа за ефективността и да насърчи максимална ефективност на възстановяване. Колкото по-рано имате на разположение всички необходими материали (разклонената структура помага да го направите носител за другите) за суперкомпенсация, толкова по-бързо се възстановите и колкото по-скоро ще се приближите до целите си.

Циклодекстрините са по-разтворим и по-бързо абсорбируем въглехидрати от ново поколение от всеки друг въглехидратни източници, насърчавайки бърза енергийна поддръжка, дължаща се на незабавни нужди за поддръжка и поддръжка след съхранение на гликоген. Те имат по-постоянен ефект във времето, без шипове и съответни гликемични „сривове“ и без повишаване на нивото на инсулин прекомерно, чрез модулиране на тяхното действие. Знаем, че притокът на кръв към определени храносмилателни органи по време на тренировка е много ограничен, тъй като масовият приток е предназначен за увеличеното търсене от ангажираните мускули.

Ето защо тази „парадоксална“ ситуация на по-голяма нужда и „гъба“ ефект може да изпита някои препятствия, включително от възпалителното състояние и екстремния стрес, с който организмът трябва да се изправи, и всичко това следователно може да затрудни усвояването на хранителни вещества по време или веднага след тренировка. Необходимо е време тялото да излезе от острата фаза и разпределението на кръвта да се върне към по-балансиран режим, но от друга страна ситуацията може да бъде управлявана и насочена по-изгодно: използване на ензими, повишаване на силата на инсулина в този точен момент и да се възползвате от масивната циркулация към мускулите. Така че ние се нуждаем от елементи, които пристигат биологично достъпни възможно най-бързо и без стомашно обвързване и за това не бихме могли да включим висококачествен препарат, съдържащ хидролизирани казеини (PeptoPro®). Повече от 80%, съставени от малки ди- и трипептиди с тегло под 300 далтона, те не се нуждаят от храносмилане и се оказват абсолютният най-добър източник на протеини след тренировка по отношение на скоростта на бионаличност. Те следват диференциран абсорбционен път, използвайки специфични ензимни носители, в сравнение с тези същите аминокиселини в свободна форма или сложни протеини, които също изискват храносмилане.

Благодарение на тези характеристики и абсолютната им разтворимост, те са „идеалните“ протеини за непосредствено преди, по време и особено веднага след тренировка, като се има предвид, че през това време не растеме, когато мускулите са повредени и са подложени на стрес от катаболни ефекти. Благодарение на бързото присъствие на „Формула 1“ от протеинови форми, по този начин сме в състояние да защитим, поддържаме и поддържаме фокуса върху синтеза на протеини и по този начин „анаболното“ състояние на мускулите.

Глутаминът присъства в подкрепа на по-блестящ синтез на протеин и за засилване на антикатаболния ефект, както и за допълнително насърчаване на клетъчната хидратация. За да поддържа физиологичната хидратация по време и след тренировка, Recumid® съдържа кокосова вода на прах, което му придава допълнителна стойност като напитка, богата на минерални соли, като калий, магнезий, калций и натрий, както и в микроелементи, които също насърчават тялото на цялото тяло благополучие и здраве чрез детоксикиращи, пречистващи и дезактивиращи ефекти; но преди всичко, рехидратираща като никоя друга напитка. Кокосовата вода веднага се асимилира в кръвта, осигурявайки отлично попълване на електролити, консумирани по време на физическа активност. Той съдържа петте основни електролити, които спортистите например трябва да приемат преди и особено след всяко изпълнение, а именно натрий, калий, магнезий, калций и фосфор, в много високи концентрации и с много висока степен на усвояване.

Добавена стойност, включена в Recumid®, е фосфатидиновата киселина (PA), много важен фосфолипид при активирането на синтеза на протеини. Добавянето на екстракт от сминдух служи като „инсулинов сенсибилизатор“. Recumid® е истинска комбинация от хранителни елементи, гарантирани от най-високо качество и чистота, за да подпомогнат най-бързото и ефикасно възстановяване на мускулите.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „RECUMIND – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории