REGEXIL – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

REGEXIL – YAMAMOTO NUTRITION

19.99 лв.

Regexil е всичко, от което имате нужда за вашият качествен сън и възстановяване. Компанията Yamamoto просто е събрала всичко натурално във една капсула. И създаде за нас, хората в нужда чудодейното хапче. Ако имате стресов ден, сериозно напрежение, дори и паник атаки – задължително опитайте и след това ползвайте Regexil!

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ REGEXIL

Сънят и неговото качество са фактори от голямо значение, които се отразяват във възстановяването след тренировки и насърчаване на всички процеси на оздравяване и възстановяване на мускулите, с последствия, които също могат да повлияят негативно на ендокринната-метаболитна ос. АКо не спортувате, а просто работите много, тревожите се от сутрин до вечер за работата си, състоянието си, семейството и т.н., т.е. вие сте ангажирани с много мисловна дейност, Regexil е вашият точен продукт за преди сън.

Regexil е натурална хранителна добавка, предназначена за нарушения на съня, особено при безсъние поради външни причини, като тренировки с висока интензивност или претрениране, различни видове психофизичен стрес или поради смяна на различни часови зони, работна смяна и др. Съдържа: ефективни микроелементи и растителни екстракти като Валериана, GABA (ГАБА), 5-HPT (5-хидрокситриптофан), лайка, мелатонин, сунтеанин, екстракт от плодове на пасията и магнезий под формата на бисглицинат.

Какви ползи ще усвоите от Regexil и този букет от натурални съставки?

Съставките в продукта предлагат голяма подкрепа за регулиране на ритъма на съня-будност на тези, които имат трудности със заспиването или са обект на нощно събуждане, което пречи на времето за истинска психофизична релаксация и възстановяване на мускулите. Комбинацията от елементи, съдържащи се в Regexil, намалява времето, необходимо за заспиване, насърчавайки по-висококачествена почивка. А компанията Yamamoto Nutrition използва иновативна технология за производство, с което се създават трислойни таблетки с диференцирано освобождаване. Това гарантира постепенното прехвърляне на всички полезни вещества, които действат благоприятно за различните ви фази преди и след заспиване.

REGEXIL
ПРИЛОЖЕНИЕ В ЕЖЕДНЕВИЕТО
ПРИЛОЖЕНИЕ В ЕЖЕДНЕВИЕТО
Благодарение на дълбокия сън, както физиката, така и ума ни се регенерират на клетъчно ниво, като се поставят всички онези решаващи функции за възстановяване и възстановяване на мускулите и органите и се отделят важни хормони.

Много често факторът ``сън`` се превръща в истински проблем за човек в моменти на голяма умора. Когато същата се натрупва, заедно с възпалителни процеси (свръхфункция на жлезите), стресът все по-често поставя надбъбречните жлези в тест зона на дискомфорт, обуславяйки производството на кортизол по различни начини и става все трудно да се отпуснат мускулите и психическото ни състояние.

Споделен опит на Белчо Христов.
ПРИЛОЖЕНИЕ В ЕЖЕДНЕВИЕТО

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА

Regexil е създаден с цел насърчаване на идеалната среда за възстановяване на мускулите и метаболитното, психическото и имунното здраве на всеки човек, който иска да повиши здравния си статус. REGEXIL съдържа L-теанин, който е аминокиселина, често срещана в чаените листа и в малки количества в гъбите Bay Bolete. Може да се намери както в зелен, така и в черен чай. Изследванията показват, че L-теанинът насърчава релаксацията, помага за облекчаване на тревожността и стреса. В нашия конкретен случай теанинът играе централна роля, тъй като насърчава релаксацията и улеснява съня, като допринася за серия от промени в мозъка: повишава нивата на GABA, както и серотонин и допамин. Тези химикали са известни като невротрансмитери, които действат в мозъка за регулиране на емоциите, настроението, концентрацията, вниманието и съня, както и апетита, енергията и други познавателни способности. Той понижава нивата на вълнуващи мозъчни химикали, които могат да характеризират състоянието на спортистите в определени моменти на тежка психофизична умора. Интересно е как може да подобри алфа мозъчните вълни, които са свързани със състояние на „спокойна бдителност“. Това е състоянието на ума, което хората изпитват, когато медитират например или разсъждават с отворени очи.

Изглежда, че L-теанинът задейства освобождаването на алфа вълни, което следователно подобрява релаксацията, но също така концентрацията и креативността. Истинско физическо, но също така и най-вече умствено презареждане. Валериан е добре познат и мощен индуктор на релаксация и сън. Благодарение на своите „успокояващи“ свойства, той се използва широко в случаи на възбуда и като успокоително средство при нарушения на съня, тъй като намалява времето, необходимо за заспиване и подобрява качеството на съня, благодарение на специфичния механизъм на действие на неговите биоактивни компоненти, които са способни на инхибиране на ензима (гама-аминомаслена трансаминаза), отговорен за метаболитното разграждане на гама-аминомасления невротрансмитер (GABA). Регулирайки възбудимостта на невроните в цялата нервна система, този химичен медиатор е отговорен за усещането за релаксация и за предизвикване на сън, намалявайки латентността на съня. Regexil използва наличието на GABA (гама-аминомаслена киселина), която е основна аминокиселина, която действа като невротрансмитер и невромедиатор, естествено присъстващ в много видове животинско царство.

Той се намира в големи количества в човешкия мозък и предизвиква голям интерес в научната общност. Вече са проведени множество изследователски проекти за антистресовите, анксиолитичните, мускулните релаксанти и естествените антидепресанти в тялото ни. Няколко проучвания проявяват интерес към хората, страдащи от безсъние, като се позовават на механизма на действие на някои бор-седативни лекарства. Този невротрансмитер помага за изпращане на съобщения между мозъка и нервната система и действа като релаксант на мозъчната дейност. Ако активността му е ниска, мозъкът остава спрян в някаква постоянна „хиперактивност“.

Недостатъчните нива на GABA водят до нервност, тревожност и панически разстройства, агресивно поведение, намален контакт с очите, антисоциално поведение и дефицит на вниманието. Когато GABA не действа така, както трябва, нивото ни на притеснение се увеличава, започваме да имаме обсебващи мисли, често се събуждаме посред нощ с ускорен пулс и малко по малко изпадаме в спиралата на безпокойството. Поддържането на адекватни нива на GABA вътре в тялото помага за насърчаване на по-голямо спокойствие и релаксация и оказва значително положително влияние върху емоционалните състояния благодарение на релаксиращото му действие. Той противодейства на ежедневните ефекти, които могат да се получат от непрекъснато привличане на стрес, като ежедневни притеснения, натиск на работното място и знание как да управлявате очакванията, като получавате желаните резултати, изпити за ученици, лични емоционални проблеми или интензивна подготовка за физически спортове. Наличието на GABA в Regexil е особено ефективно за релаксиране на тялото преди лягане и действа в синергия с останалите елементи, за да се намери качествен сън, който е „възстановителен“ както за умствено, така и за мускулно възстановяване. Мелатонинът, вещество, естествено произведено от епифизната жлеза при липса на слънчева светлина, което има функцията да регулира цикъла сън-събуждане, е фактор от голяма помощ за насърчаване на заспиването и дълбок сън. Секрецията на мелатонин следва циркадния ритъм, защото епифизната жлеза съдържа пигментирани клетки, подобни на тези на ретината, които реагират на светло-тъмно редуване. Всъщност той е показан при синдром на „забавена“ фаза на съня, който се характеризира с трудности в заспиването по-специално; тя се използва особено при безсъние поради външни причини (като различни часови зони, работни смени и др., но също така е чудесна помощ при забавяне на струята).

Мелатонинът е полезен за регулиране на ритъма на сън-събуждане на тези, които просто имат трудности със заспиването, като по този начин подобрява заспиването и качеството и продължителността на самия сън, противодейства на нощните събуждания и насърчава истинския спокоен сън.

Сместа от елементи на Regexil представя и Griffonia, която съдържа 5-хидрокси-триптофан (5-HTP), предшественик на серотонина, който е важния невротрансмитер, участващ в различни физиологични функции в нашето тяло, включително регулиране на тона на настроението, съня и апетита. Това го прави фитоекстракт със сила на „естествения антидепресант“, който може да помогне и при състояния на тревожност, които могат да присъстват при хора със силно състояние на умора, което може да промени настроението и концентрацията и лесно да доведе до нарушения в съня, тъй като той не само повишава нивата на серотонин, но има тенденция да регулира цикъла сън-будност.

Пасифлората във Regexil е полезна при силен стрес и състояния на тревожност с различна етиология, намаляване на нервността, раздразнителността, депресията и тахикардията.

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ПРИЕМ

Приемайте продукта 40 мин преди сън, на празен стомах.

© АВТОРСКИ ПРАВА ВЪРХУ ТЕКСТОВИ, СНИМКОВ И ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Белчо Христов е биолог консултант на Yamamoto Nutrition – България. Всеки тексови, снимков и видео материал за всички ревюта на продукти Yamamoto Nutrition са със запазени авторски права. Абсолютно забранено е използването им в други сайтове и социални мрежи!

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „REGEXIL – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории