RIDUTUSS – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

RIDUTUSS – YAMAMOTO NUTRITION

38.00 лв.

Ridutuss ® е натурална добавка на базата на FLAVOXALE ® (смес от прополис, мед и етерично масло от Manuka), сок от бъз и ехинацея, под формата на сироп, който спомага за стимулиране на правилното функциониране на имунната система, като поддържа функционалността на първо дихателните пътища, по-специално, течността на бронхиалните секрети и имат балсамов ефект.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Ridutuss е хранителна добавка в течна форма на базата на сок и растителни екстракти, с прополис и мед Манука. Ridutuss ® е натурална добавка на базата на FLAVOXALE ® (смес от прополис, мед и етерично масло от Manuka), сок от бъз и ехинацея, под формата на сироп, който спомага за стимулиране на правилното функциониране на имунната система, като поддържа функционалността на първо дихателните пътища, по-специално, течността на бронхиалните секрети и имат балсамов ефект.

FLAVOXALE ® е специална комбинация от ценни природни елементи, получени от пчели, които събират етерично масло от прополис, мед и манука от Нова Зеландия, за които е доказано, че имат противовъзпалително и антибактериално действие върху дихателните пътища.

Прополисът е естествен продукт, получен от работата на фуражни пчели, чиято употреба в традицията ни се предава от векове, на която многобройни научни изследвания показват интересни свойства за повишаване на имунната защита, особено показани за борба и намаляване на симптомите на грип, такива като възпалено гърло, настинки, тонзилит и плаки.

Медът от Манука, произхождащ от Нова Зеландия, е изключителен вид мед, за който е доказано, че има много интересно антибактериално действие, което съдържа уникални хранителни вещества сред всички медове, наистина ценни по свойствата си за насърчаване на имунната защита на дихателните пътища, за противодействие на неразположенията като кашлица, настинки и синузит. За бъзът винаги е било известно, че е помощно средство за защитните сили на организма и е отличен помощник в борбата срещу заболявания на дихателните пътища, като настинки, кашлица, болки в гърлото и астма, също благодарение на своите противовъзпалителни свойства.

Флавоноидите, съдържащи се в сок от бъз, помагат при назална конгестия и стимулират бронхиалната секреция, като по този начин премахват излишната слуз, за ​​флуидизиращия ефект върху секретите, но и в случай на алергии и синузити, както и подпомагат физиологичния отговор на естествените защитни сили на организма ни. Днес ехинацеята със сигурност е една от най-известните и използвани в популярната медицина и съвременната фитотерапия за предотвратяване и борба със сезонните разстройства на дихателните пътища и грипните синдроми както при възрастни, така и при деца.

Използва се и за стимулиране на имунната система и поддържане на по-ефективна естествена защита на организма, а имуностимулиращото му действие се изразява чрез увеличаване на левкоцитите, по-специално неутрофилите и макрофагите, клетките, предназначени да поглъщат вредни за организма чужди агенти.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „RIDUTUSS – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории