ТРЕНЬОР ПО МОБИЛНОСТ И ЛЕЧЕБНИ НАТОВАРВАНИЯ – ТРЕНИРОВКИ С РОСТИСЛАВ ТРАЯНОВ

Ревю на Белчо Христов

ТРЕНЬОР ПО МОБИЛНОСТ И ЛЕЧЕБНИ НАТОВАРВАНИЯ – ТРЕНИРОВКИ С РОСТИСЛАВ ТРАЯНОВ

64.99 лв.529.99 лв.
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Ростислав Трянов – треньор по мобилност, двигателна култура, спортни и силови показатели. Провеждане на индивидуални и персонални занимания с хора от всякаква възраст, пол и клинично състояние.

Изчистване

Описание

ОПИСАНИЕ НА ГРУПИТЕ (ЛЕГЕНДА)

  • индивидуални тренировки (занимания) – времетраене от 60 и 90 мин: персоналната работа, особено по темата с мобилността заема тясно приложение и затова работната сесия може да протече, при работа индивидуално с клиент, 60 или 90 минути. В цената на тренировката е включена цената вход за фитнес или уелнес зала. Таргет група клиенти: хора, които желаят да тренират правилно, както и хора с различни проблемни състояния – свръх тегло, ставни и костни оплаквания, диабет болни хора и т.н.
  • индивидуални семинари (обучения) – времетраене 180 мин: обученията протичат под формта на строго индивидуално занимание с поглед над всички фитнес упражнения и кардио натоварвания. Провеждат се във фитнес или уелнес зала (опция е и на открито), като се провеждат тестове за мобилност, провеждат се тематично и опознавателно всички видове упражнения със свободна тежест, тегло и на машини, показвайки индивидуалните възможности на всяка една конституция тяло и тип телосложение (плюс вид на залавните места на мускулите и сухожилията и т.н.).

Допълнителна информация

Работа с треньор

, ,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ТРЕНЬОР ПО МОБИЛНОСТ И ЛЕЧЕБНИ НАТОВАРВАНИЯ – ТРЕНИРОВКИ С РОСТИСЛАВ ТРАЯНОВ“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории