SALUBIT – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

SALUBIT – YAMAMOTO NUTRITION

92.00 лв.

Salubit е е смес от полезни за организма вещества, характеристики на някои червени плодове и други зеленчукови производни с много висока мощност „ORAC“ (Oxygen Radical Absorbance Capacity), която е способността да абсорбира кислородните радикали благодарение на витамини, полифеноли, антоцианини , проантоцианидини и биофлавоноиди, които са внедрени за защита и правилно функциониране на нашето тяло, борба с клетъчното стареене.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Чрез ежедневната ни работа по научно разпространение и подкрепа на здравните специалисти, но преди всичко с нашите клиенти, които все по-често искат да знаят и имат задълбочени познания (със сигурност не им помагат от объркващата рекламна работа на много компании или медии), ние се опитваме да се съсредоточи все повече и повече внимание върху подчертаването на значението на здравословния и балансиран начин на живот и диета.

Правилната, пълноценна и балансирана диета е решаващ фактор за нашето здраве и в това отношение постоянният прием на плодове и зеленчуци играе много важна роля. За съжаление също е неоспоримо, че през последните години тези храни пристигат на нашите трапези все по-малко богати на ценните хранителни вещества, които ги характеризират поради съвременните техники за интензивно отглеждане.

Ние не се опитваме да „заменим“ концепцията за зеленчуци или плодове като храна с този продукт, но предвид обедняването на тези храни по отношение на вещества с ценен потенциал за нашето здраве, Salubit ® иска да бъде хранителна подкрепа, която осигурява и допълва диетата ни, не да я измества, „замества“ и т.н.

Това е смес от полезни за организма вещества, характеристики на някои червени плодове и други зеленчукови производни с много висока мощност „ORAC“ (Oxygen Radical Absorbance Capacity), която е способността да абсорбира кислородните радикали благодарение на витамини, полифеноли, антоцианини , проантоцианидини и биофлавоноиди, които са внедрени за защита и правилно функциониране на нашето тяло, борба с клетъчното стареене. Всичко това благодарение на това, което ни предоставя. Няма синтетични вещества за максимална абсорбция на тези вещества.

Salubit ® има предимството да помага на тялото ни със защитната си система и правилното му функциониране, благодарение на ценната си и добре позната антиоксидантна сила. Изключителните „здравословни концентрати“, като „червените“ плодове, богати на полифеноли, осигуряват управление на гликемията, те също така спомагат за поддържането на нивата на холестерола под контрол, имат противовъзпалителни свойства и подобряват еластичността на кръвоносните съдове и кръвообращението. Това ни помага да избягваме неприятни разстройства, като подути крака, които са склонни да се влошават през лятото в допълнение към поддържане на чревното здраве.

Salubit® използва силата на бъз, естествено средство, използвано някога за понижаване на треската, което помага за борба с настинките и невралгиите, както и притежава съдови, успокояващи, потогонни, диуретични и слабителни свойства. Salubit ® съдържа Appl’In ™, който е патентован, естествен, клинично доказан, стандартизиран екстракт от ябълки с много високо съдържание на полифенол, който допринася за по-доброто управление на гликемията, като действа върху транспорта на глюкоза през чревната бариера.

Наличието на екстракт от броколи усилва антиоксидантната функция срещу свободните радикали, но носи допълнителни ползи по отношение на противовъзпалителните средства, като естествени антибактериални и противогъбични свойства. Освен това действа върху естрогенния метаболизъм и има интересен имуномодулиращ ефект.

В „зелената“ капсула Salubit ® съдържа както спирулина, така и хлорела, които са синьозелени водорасли, обикновено известни с тонизиращата си сила. Те са съставени в по-голямата част от висококачествени абсорбционни протеини, които правят възстановителния потенциал на тези водорасли наистина изключителен. Те също предлагат широка гама от микроелементи и съдържат до четиридесет вида минерали (те са особено богати на желязо) и невероятни дози витамини А, К, D и В (включително неприложимия витамин В12, присъстващ в тези зеленчуци).

Микронутриентите в Спирулина действат върху широк спектър от функции и здраве и укрепват сърдечно-съдовата система, в частност увеличават образуването на кръвни клетки и стволови клетки в костния мозък. Спирулина също укрепва имунната система, тъй като хранителните вещества, които съдържа, стимулират имунните клетки. Спирулината може също да има противовъзпалителни, антивирусни (например Herpes simplex) и антиоксидантни свойства, подобрявайки метаболизма на холестерола и контролирайки нивата на кръвната захар. В допълнение, Спирулина защитава клетките, като стимулира възстановяването на увреждането на ДНК. Подобно на Спирулина, зелената водорасла Хлорела стимулира имунната система и нейната реакция, предотвратява бактериални и вирусни инфекции и дори настинки.

Хлорелата има ефект срещу високо кръвно налягане и подпомага зарастването на рани. С около 1-2% от теглото си, съставен от чист хлорофил, тези две превъзходни хранителни вещества са мощни пречистващи елементи, които могат да бъдат намерени в природата и се знае, че са особено полезни при изхвърлянето на тежки метали и токсини.

Salubit ® „обогатява“ с естествени микроелементи, без риск от въвеждане на химикали като глифозат или други пестициди, торове или оцветители, за съжаление често използвани в плодовете и зеленчуците, които завършват нашите трапези.

Приемайте червената капсула сутрин, а зелената вече, преди, по време или след хранене.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SALUBIT – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории