Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

SAM-E – YAMAMOTO RESEARCH

Ревю на Белчо Христов

SAM-E – YAMAMOTO RESEARCH

32.99 лв.

SAM-e отдавна е признат в клиничната област и за благоприятното си действие върху черния дроб, следователно не само подобряващо настроението, но и интересна хепатопротективна молекула, способна да противодейства на увреждането на черния дроб, причинено от различни токсични агенти, като алкохол, лекарства или замърсители.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

S-аденозилметионин (SAM-e) е важно съединение, произведено от нашия организъм, от комбинацията на аминокиселината метионин с аденозилтрифосфат (АТФ), открита в Италия през 1952 г., това е изключително интересна молекула и добре проучена в литературата в нейните различни особености и потенциали.

S-аденозилментионинът се намира в почти всяка клетка на човешкото тяло, където изпълнява различни основни биологични функции, но е особено концентриран в мозъка и черния дроб, където участва в над 40 биохимични реакции на нашия организъм, като например метилиране и реакции от критично значение за химията на мозъка и реакциите на детоксикация.

Необходимо е просто да разтворите 2 сашета дневно във вода и да приемате продукта редовно в продължение на минимум 2 месеца.

Той е един от основните донори на метил в синтеза на хормони, нуклеинови киселини, протеини и фосфолипиди. SAM-e е станал добре известен и се използва като молекула, необходима за синтеза на невротрансмитери, свързани с настроението, като норепинефрин, допамин и серотонин, и играе основна роля във вътреклетъчния метаболитен обмен и насърчава физиологичните нива на ацетилхолин, което спомага за поддържане на когнитивните функции и противодействие на невродегенерацията, която възниква с процесите на стареене.

Той е необходим и при синтеза на различни компоненти, съдържащи сяра, като мощния антиоксидант глутатион и на различни компоненти на хрущяла, където той проявява интересно благоприятно действие. Често се използва в медицината отдавна.

Затова, спокойно можете да приложите продукта както за детоксикация на черен дроб, така и в суплемнтиране за настроение и срещу депресивнои състояния.

Допълнителна информация

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “SAM-E – YAMAMOTO RESEARCH”