Промоция

TIGHT EXTREME – SAN

Оценен 5.00 от 5, базирано на 2 потребителски оценки
(2 клиентски отзива)

81.99 лв. 64.99 лв.

Tight Extreme e синоним на съвършенство и ефективност! Мощната комбинация от съставки за изгаряне на мазнини, съдържаща се в Tight Xtreme HOT CAPS минава всякакви граници при осигуряващите горене на мазнини, мускулно запазване и повдигане на настроението суплементи. Продукт на SAN Nutrition.

Налично

Описание

Искате да изгорите мазнините си докрай, да постигнете тялото, към което винаги сте се стремили и  сте готови на всичко, за да постигнете целта си? Тренировките Ви са добри, дори страхотни. Намирате се на кръстопът.  В ума Ви все по-често изниква въпроса: „Какво още трябва да направя?“

Е, представяме Ви неревоятната резачка на мазнини Tight Xtreme Reloaded!

Tight Xtreme Reloaded ще подпомогне  вашата изтощителна тренировка и ще атакува мазнините с инстинкта на истински хищник. Вие сте по- съсредоточени и енергични от всякога

TIGHT XTREME RELOADED е създаден, за да запази чистата мускулна маса. Бъдете готови да се сбогувате с мазнините, но да запазите непокътнат фокуса и тонуса си. Бъдете готови за най-доброто! Бъдете готови за TIGHT XTREME RELOADED! Точно затова обичам този продукт – той работи!!! От всички други бърнъри, Tight Extreme минава през 4 фази на действия:

ФАЗА I: стимулира всички алфа и бета рецептори на клетките и истинска загуба на мазнини там където имаме нужда – седалището, долната част на корема, паласките и бедрата. Или казано с други думи, там където имаме повече мазнини, имаме по-малко алфа и бета рецептори. Затова продукта може да се каже, че работи и … локално? Да – не грешите!

ФАЗА II: естествена стимулация на норадреналин от надбъбречните жлези и допамин от мозъка. Всичко това означава едно – когато сте на балансирана диета, няма да чувствате онези етапи на отпадналост, депресия или пък да нямате желание да тренирате. Да – говоря ви за добър и необходим ментален фокус!

ФАЗА III: увеличаване на енергията в тялото. Тази фаза е тясно сфързана с фаза I и II и заради това изгаряме повече мазнини. Енергията идва за сметка на подкожните мазнини, което е доказателство, че отслабваме трайно и сигурно. И … подчертавам: здравословно!

ФАЗА IV: препокрива ваза III – а именно, използва мазнините като основен източник на енергия. Така се горят и повече калории. Знаете, 1 грам мазнини се равнява на 9 ккал, докато 1 грам протеин или въглехидрат – 4 ккал.

Начин на употреба: 1 или 2 приема по 1 до 3 капсули. Не надвишавайте 4 капсули дневно (в прием 2х2), както и никога не надвишавайте 3 капсули в еднократен прием! Най-добре ползвайте продукта в съотношение 2 капсули в 2 приема, като единия прием е винаги преди тренировка, ако има спорт. В противен случай, 2 капсули сутрин и 2 следобяд. Но можете да ползвате и приема еднократно: 1 или 3 капсули дневно в прием. Всичко това зависи от Вашата диета!

Допълнителна информация

Разфасовка

,

2 отзива за TIGHT EXTREME – SAN

 1. Оценено на 5 от 5

  chichovoto

  Naj-dobriq

  Tova e naj-dobri termogen na pazara

 2. Оценено на 5 от 5

  Белчо Христов (потвърден клиент)

  Здравейте! Не е коректно да се казва най-добрия, но хубава и работеща формула – да! 🙂 По-широкоспектърна е, за по-голяма група потребители и вече на по-добра цена.

Само регистрирани в сайта клиенти могат да оставят отзив и задават въпроси.