SETRIBOL (ГЛУТАТИОН) – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

SETRIBOL (ГЛУТАТИОН) – YAMAMOTO NUTRITION

72.00 лв.

Yamamoto ® Nutrition SetriBo ® е хранителна добавка, която осигурява 250mg редуциран L-глутатион (Setria®) на дневна доза.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Yamamoto ® Nutrition SetriBol ® е хранителна добавка, която осигурява 250 mg редуциран L-глутатион (Setria ®) на дневна доза. Двадесет и четири часа на ден, седем дни в седмицата, свободните радикали се ангажират да атакуват телата ни на клетъчно ниво. Учените откриха, че тази постоянна преграда оказва влияние върху здравето и благосъстоянието като цяло, включително върху здравето на нашите тъкани и органи. Това също се отразява на възрастта.

Като се борим с вредите от свободните радикали, се смята, че можем да остаряваме по-грациозно и да живеем по-здравословен живот. Как Setria® помага на тялото ви да се бори със свободните радикали? * Храненето, упражненията и дори дишането водят до създаването на свободни радикали. Тези небалансирани молекули атакуват тялото ви на клетъчно ниво, като открадват други молекули електрон и предизвикват верижна реакция.

Тази постоянна бариера влияе върху цялостното здраве и благополучие и бързината с възрастта ви. Setria осигурява мощно антиоксидантно отлагане, което се свързва със свободните радикали, като им пречи да предизвикат хаос в тялото. * Защо глутатионът е известен като „главен антиоксидант“? Глутатионът не само неутрализира свободните радикали сам по себе си, този антиоксидант има и способността да реактивира други антиоксиданти като витамини С и Е. След като антиоксиданти като витамин С и витамин Е неутрализират свободните радикали, те сами се превръщат в нестабилни радикали. Глутатионът помага за рециклирането на тези нестабилни молекули, връщайки ги в активна употреба и разширявайки способността им да неутрализират окислителите. Как Setria® помага за премахване на токсините?

Глутатионът подпомага функцията на черния дроб, бъбреците, стомашно-чревния тракт и червата, основните пътища за детоксикация на тялото. Глутатионът помага по два основни начина: спомага за елиминирането на токсините, приетите химикали и потенциалните канцерогени, които тялото вече е абсорбирало Прихваща и неутрализира токсините в стомашно-чревния тракт, преди да бъдат абсорбирани.

Ново изследване на силни мъже предполага, че Setria® глутатион може да подпомогне производството на NO, когато се комбинира с L-цитрулин. Setria® може да помогне за поддържане на нива на NO, които биха могли да намалят умората и скоростта на възстановяване.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SETRIBOL (ГЛУТАТИОН) – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории