fbpx

SHILAJIT EXTRACT (ШИЛАЖИТ/МУМИО) – BIOHERBA

Ревю на Белчо Христов

SHILAJIT EXTRACT (ШИЛАЖИТ/МУМИО) – BIOHERBA

16.99 лв.

Мумио Шилажит е природен продукт, смолисто вещество, произтичащо от пукнатините на скалите. Съдържа различни органични съединения и микроелементи, използвани в народната медицина. Мумио Шилажитима силно антибактериално действие, повишава защитните сили на организма, безопасен е и ефективен при лечението на някои инфекциозни заболявания свързани с възпаление – болки в гърлото, костна туберкулоза, гъбични заболявания, някои видове екзема.

Налично

Описание

Мумио Шилажит е природен продукт, смолисто вещество, произтичащо от пукнатините на скалите. Съдържа различни органични съединения и микроелементи, използвани в народната медицина.

Мумио Шилажит е било използвано в древна медицина още преди създаването на арабската и персийската култура, следователно е известно като лекарство повече от 5 000 години. Това чудо на лековитите средства се споменава в древните медицински трактати и писания на народите на Индия, Тибет, Китай, Монголия и Централна Азия, но, наред с тях и в Арабия, Палестина, Мала Азия и Гърция.

Мумио Шилажит има силни биостимулиращи свойства. Под негово влияние се активират метаболитните процеси, увеличава се броя на червените кръвни клетки, увеличава се съдържанието на хемоглобин в кръвта.

Мумио Шилажитима силно антибактериално действие, повишава защитните сили на организма, безопасен е и ефективен при лечението на някои инфекциозни заболявания свързани с възпаление – болки в гърлото, костна туберкулоза, гъбични заболявания, някои видове екзема.

Мумио тонизира организма, спомага за бързо възстановяване. Приемането на Шилажит е изключително благотворно за оздравителния процес при счупвания на кости.

Състав: Shilajit Extract (Mumio).

Препоръчителна употреба: Като хранителна добавка, вземайте една капсула на ден с вода

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SHILAJIT EXTRACT (ШИЛАЖИТ/МУМИО) – BIOHERBA“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории