fbpx

SKIN HAIR NAILS – NATROL

Ревю на Белчо Христов

SKIN HAIR NAILS – NATROL

28.49 лв.

Едни от нещата, които правят първо впечатление по време на запознанство и среща са кожата, косата и ноктите ни. Те са отражение на цялостното здравословно състояние, както и показват цялостното отношение към организма ни. С годините поддръжката на кожата става все по-трудна, поради настъпващите необратими процеси. Косата губи еластичността, блясъка и свежестта, когато е изложена на множество външни фактори. Под влияние на домакинската работа ноктите се видоизменят, растежа се забавя, а здравината изчезва. За да не се наблюдават тези симптоми у жените е препоръчителен приема на основни хранителни вещества.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Със Skin, Hair, Nails кожата ви ще е гладка, косата ви блестяща и гъста, а ноктите здрави. Наред с това комплекса е богат на витамини, минерали и билкови екстракти, съобразени специално с женските нужди. Антиоксидантната защита ефективно се бори със свободните радикали в организма. Начинът по който изглеждате може да бъде реално отражение на здравословното Ви състояние. Затова се погрижете се за себе си от главата до петите с Skin Hair Nails на Natrol®!

Формулата му осигурява антиоксидантна защита, тъй като е богата на елиминиращите свободните радикали витамини А, С и Е.

Skin Hair Nails е създаден да поддържа Вашите кожа, нокти и коса така, че да изглеждат толкова добре, колкото се чувстват! Желатинът в Skin Hair Nails е с животински произход.

РАЗФАСОВКА И ДОЗИ

Продукта Skin Hair Nail се предлага в един вид разфасовка.

– рафасовка от 60 капсули и съдържа 60 дози (2 месеца приема и употреба)

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Приемайте 2 капсули веднъж дневно или по 1 капсула два пъти дневно, заедно с храна. При не толкова голяма нужда от прием на съставките, приемайте превантивно по 1 капсула дневно.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

1 отзив за SKIN HAIR NAILS – NATROL

  1. Руми

    мнение

    Този продукт подобри състояние на моите нокти и станаха по-здрави. Харесвам Натрол.

Добавяне на отзив

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории