fbpx

SLEEP N`RESTORE – NATROL

Ревю на Белчо Христов

SLEEP N`RESTORE – NATROL

16.49 лв.

При липса на спокойствие в ежедневието, при нередовен сън, при хора подложени на стрес в работата, нощни натоварвания или чести пътувания, естествените физиологични процеси се нарушават. Тогава се налага употребата на хранителни добавки за здрав и полезен сън.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

При липса на спокойствие в ежедневието, при нередовен сън, при хора подложени на стрес в работата, нощни натоварвания или чести пътувания, естествените физиологични процеси се нарушават. Тогава се налага употребата на помощни вещества.

Sleep `N Restore представлява натурална комбинация от мелатонин, валериан и л-глутамин,  чието действие допринася за подобряване качеството на съня и релаксацията. Melatonin е хормон, естествено произвеждащ се от човешкия организъм.

С напредване на възрастта или под влиянието на стрес производството му намалява. Това налага набавянето му чрез храна или хранителни добавки. Той се произвежда от епифизата и е естественият регулатор на цикъла сън – бодрост. Безсънието често се дължи на ниските му нива в организма.

Посредством аминокиселината L-Glutamine, продуктът подобрява възстановителните процеси по време на сън и ви гарантира свежо и бодро утро. Слийп & Ристор е обогатен с екстракт от валериан, който ще облекчи напрежението и стреса. Така ще можете спокойно да се насладите на съня.

В допълнение съдържа екстракт от гроздови семки, които се грижат за клетките, без да нарушават целостта им и допринасят за възстановяване на здравия и бодър вид след нощта.

Кога и при кой се препоръчва приема на Слийп & Ристор?
За всеки работещ човек, изложен на стрес и физическо натоварване; За хора, чиято работа изисква нощно бодърстване или често пътуват със самолет и са под влияние на смяната на часови зони; За хората над 50 годишна възраст, при които по естествен начин количествата на мелатонин намаляват.

Приемете по 1 таблетка до 30 минути преди лягане вечер. Можете да приемате този продукт и непосредствено преди сън.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SLEEP N`RESTORE – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории