SUPER GREENS 200 ГРАМА – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

SUPER GREENS 200 ГРАМА – YAMAMOTO NUTRITION

Yamamoto ® Nutrition Super GREENS е мулти-витаминна и мултиминерална диетична добавка, произведена от растителни екстракти, плодови и зеленчукови концентрати и други растителни съставки, като например смес VitaVeggie® от плодови и зеленчукови концентрати и водорасли Spirulina (прах за разтваряне в напитка).

В момента този артикул не е наличен.

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Yamamoto® Nutrition Super GREENS е мулти-витаминна и мултиминерална диетична добавка, произведена от растителни екстракти, плодови и зеленчукови концентрати и други растителни съставки, като например смес VitaVeggie® от плодови и зеленчукови концентрати и водорасли Spirulina (прах за разтваряне в напитка).

В частност, витамини А, С и D, цинк и селен допринасят за нормалното функциониране на имунната система. Витамини В6 и В12, фосфор и йод допринасят за нормалния енергиен метаболизъм. Витамините В6, В12 и С и фолиевата киселина допринасят за намаляване на умората. Спирулина и Acerola предлагат подкрепящо и възстановително действие, а Chlorella и Echinacea поддържат естествената защита на организма. И накрая, Chlorella и черен пипер имат антиоксидантен ефект.

Super Greens на Yamamoto се произвежда изключително от активни съставки на основата на витамини, минерали и растителни екстракти. Той не съдържа захарта, която често се среща в тези продукти. Всеки иска да се чувства добре и да има повече енергия, но дори и с най-добри намерения, малцина от нас ядат препоръчваните количества порции плодове и зеленчуци всеки ден. Super Greens е формула, която се основава на комбинация от над 50 фитонутриенти от растителни екстракти, плодови и зеленчукови концентрати, витамини и минерали.

Супер Зелен не съдържа изкуствени аромати, цветове или подсладители и няма скрити съставки.

Внимание! Не превишавайте препоръчителната дневна доза, която е 15 грама пудра в 200 мл вода. Хранителните добавки не са заместител на храната. Разнообразната, добре балансирана диета и здравословния начин на живот са много важни. Пазете от деца. Съхранявайте на проветливо и сухо място при стайна температура.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SUPER GREENS 200 ГРАМА – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории