Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

SUSTAMIBOL – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

SUSTAMIBOL – YAMAMOTO NUTRITION

87.99 лв.

Sustamibol е хранителна добавка, предназначена за спортисти, практикуващи интензивни физически дейности, която носи 500 mg дипептид L-аланил-l-глутамин (Sustamine®) на дневна доза.

Склад №: 2409089 | Партида: C21265 | Срок на годност: 03/2024

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Sustamibol е хранителна добавка, предназначена за спортисти, практикуващи интензивни физически дейности, която носи 500 mg дипептид L-аланил-l-глутамин (Sustamine®) на дневна доза.

Приемайте в доза 1 до 2 капсули след физически упражнения или при нужда от допълнително възстановяване

SustamiBol ® е хранителна добавка, предназначена за атлети, практикуващи интензивни физически дейности, която носи 500 mg дипептид L-аланил-1-глутамин (Sustamine®) на дневна доза. Yamamoto® Nutrition използва само и изключително Sustamine® 100% качество Kyowa®. Участва в обмяната на азот между тъканите и в производството и съхранението на глюкоза, също играе важна роля в хидратирането на мускулната клетка и в подкрепата на имунната система. Ползите за работа на SustamiBol®, дипептидид на аланин и глутамин в сравнение с други полипептидни форми или други форми на глутамин, се отнасят до подобрената стабилност към топлина и киселини, разтворимостта определено по-добра от глутамин точно за най-добра ефективност на употреба.

Добавете l-аланил-1-глутамин към пиенето на разтвор за орална рехидратация или значително увеличете усвояването на вода и електролити на клетъчно ниво, осигурявайки най-много анаболен потенциал на средата. По време на особено типични за интензивните тренировки на бодибилдъра и ситуации на сериозен физически стрес, и двете аминокиселини се освобождават силно от мускулите и ако тези концентрации не се възстановят, ще страдат не само мускулите, тренировките, възстановяването и имунната система. система. затова SustamiBol® можем да използваме преди и по време на тренировка, за да подпомогнем вътреклетъчната хидратация, електролитния транспорт и метаболизма на глюкозата и разклонените аминокиселини. Високо ефективен дори и след тренировка за подпомагане на възстановяването, особено във фази на ограничаване на калориите и въглехидрати.

SUSTAMINE ® е регистрирана търговска марка на KYOWA HAKKO BIO CO., LTD.