SYNE CAPS (СИНЕФРИН) – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

SYNE CAPS (СИНЕФРИН) – YAMAMOTO NUTRITION

30.00 лв.

Yamamoto ® Nutrition представя Syne CAPS. Това е хранителна добавка, която осигурява 30 mg Synephrine (синефрин) извлечен от Citrus aurantium (портокал). Екстрактът от плодове с незрял горчив портокал, допринася за баланса на телесното тегло, стимулира метаболизма и по-специално този на липидите.

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ SYNE CAPS

Синефринът (Synephrine) e познат още като oкседрин. Това е растителен алкалоид. Съдържа се натурално в плодовете на много цитрусови растения. Използва се най-вече като вещество, подпомагащо изгарянето на мазнини, класифицирано като термогеник и адаптоген. Синефринът е ефективен натуралеб и безвреден стимулант, който помага за разширяване на аеробния капацитет при физическо натоварване, потиска апетита и създава усещане за съществен приток на енергия, които в комбинация водят до увеличено изгаряне на калории и мазнини, както и до по-качествено изпълнение на поставени тренировъчни цели и повече издръжливост при физически натоварвания.

Синефрин използват редица мои клиенти, които са обикновени работещи хора. Защо? Синефрин, приет на гладно, след сън, увеличава адаптационните свойства на организма ни за едно забързано и стресово ежедневие. Притокът на кръв до всичко зони на тялото веднага ни прави по-будни, по-дейни и мобилизирани. За тези от вас, които четата за полчите от този клас алкалоиди, ще свържат веднага синефрина със: кофеин, нарингин, хеспердин, йохимбин и L-тирозин. Действието на синефрина е сходно. Но кое е специфичното все пак, ще ви запозная в следващите редове.

Активното вещество синефрин се извлича като екстракт от плодовете на редица цитрусови и други растения: Citrus aurantium (конкретно това е първоичточника за Syne Caps продукта), Coryphanta cornifera, C. durangensis, C. elephantides, C. greenwoodii, C. ottonis, C. pectinata, C. poselgeriana, C ramillosa, C. runyonii, Dolichothele sphaerica, D. surculosa, D. uberiformis.

Yamamoto Nutrition използват само и единствено иматурусни растения за целта, за да извлекат максимума от алкалоида синефрин!

БИОЛОГИЯ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

Синефринът е бета-агонист. Изследванията потвърждават възможността му да увеличава базовия метаболизъм (BMI – колкото е по-висок, толкова по-„живи“ са всички клетки на целият ни организъм и процесите на стареене на тялото се забавят) и да стимулира липолизата. Тази му способност на синефрина е отличителна черта и е независима от диетата и нейният закодиран калориен баланс, т.е. синефрина работи и в периоди на калориен излишък.

Ефектите си синефринът реализира посредством способността да въздейства върху два рецептрора – A1 и A2 алфа-адренергичните рецептори. Въздействието и обема на това въздействие при всеки е индивидуалност. От близо десетилетие се говори за въздействие на синефрина и върху бета-3 (B3) адренергичните рецептори, които се намират по мембраните на мастните клетки в бялата и кафява мастна тъкани. Потенциалът и вероятността да въздейства върху тях се споменават в няколко изследвания, в които се споменават частични стимули. Потвърждение за пряко въздействие обаче липсва.

В резултат на въздействието си върху именно тези адреногенните рецептори, тялото укорява базовия си метаболизъм – своят BMI. Енергията се насочва към мускулите и нервната система, сетивата се изострят, леко се потиска болката и възможностите на тялото да извършва работа.

ГОРЧИВ ПОРТОКАЛ - ОСНОВНА СУРОВИНА В SYNE CAPS
ПРИЛОЖЕНИЕ В ДИЕТИТЕ
ПРИЛОЖЕНИЕ В ДИЕТИТЕ
- намалява на апетита
- изгаря ненужни мазнини
- увеличава енергийни нива
- увеличава метаболизма
- притъпява болка
- приемът му увеличава термичния ефект на храната
- термогенеза – подобрено затопляне на тялото
Споделен опит на Белчо Христов.
ПРИЛОЖЕНИЕ В ДИЕТИТЕ

Мащабен анализ на проучванията върху Citrus aurantium екстракта (и основният алкалоид в него – синефринът) обхваща 20 изследвания, проведени върху 360 човека, консумирали синефрин самостоятелно или в комбинация с други вещества със синергичен ефект.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА

Syne Caps е продукт, който можете да използвате, ако:

  • искате и търсите енергия по време на деня
  • ви е нужен добър и „под ръка“ адаптоген
  • искате повече въздух – особено ако сте любители на тичането в парка, плуването, кардио тренировките и т.н.
  • желаете да отслабнете дори и без сериозни катаклизми в диетата и навиците си

Във какво се съдържа най-много синефрин?

Най-висока конецентрация на синефрин, 0,2%, остава добивът от горчив портокал, познат на български като бергамот (с латинско име Citrus aurantium, на английски Bitter Orange и китайски – Жи-ши).

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ПРИЕМ

Приемът на синефрин, чрез SyneCaps, въздейства най-резултатно в дози от 10 до 60 mg за ден, за периоди от 6 до 12 седмици. Самият краен резултат от описаните ползи до тук, не е зависим от обема на дозата. Всеки трябва да усети своята собствена индивидуална толерантност. Защо? Защото по-високи дози за деня, няма да направят усетените ползи по-бързи или осезаеми. Причината – рецепторите се насищат, затова се прави периодизация със синефрин! Кофеин чувствителните хора ще постигнат ефекта с по-ниска доза.

ВАЖНО!!!

Екстракт от горчив портокал (синефрин) не бива да се приема успоредно с мао инхибитори. Тази комбинация е наистина сериозно животоопасна. Причината е в съдържащия се в екстракта тирамин.

Синефринът увеличава силата на въздействие на стимуланти на нервната система като: ефедрин, кокаин, псевдоефедрин, риталин и разбира се – кофеин. Променя въздействието на болкоуспокояващи агенти.

СИНЕФРИН НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМА ОТ:

  • деца, тинейджъри, бременни и кърмещи жени, възрастни хора;
  • хора с влошено здраве: чернодробни проблеми, бъбречни проблеми, сърдечно-съдови проблеми, неврологични проблеми.

ЗАЩО ДА ЗАЛОЖИТЕ ТОЧНО НА ТОЗИ ПРОДУКТ – ПРИЧИНИ И ПОЛЗИ

SyneCaps е продукт, който съдържа синефрин (10%) от иматурусен горчив портокал. Този екстракт е в най-работеща клинична чистота!

Още продукти с подобен термичен ефект:

СРАВНИТЕЛНА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ПРОДУКТА СПРЯМО ДРУГИ

Продуктът е без аналог до момента и няма как фактически да бъде сравнен с друг от своя клас!

© АВТОРСКИ ПРАВА ВЪРХУ ТЕКСТОВИ, СНИМКОВ И ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Белчо Христов е биолог консултант на Yamamoto Nutrition – България. Всеки тексови, снимков и видео материал за всички ревюта на продукти Yamamoto Nutrition са със запазени авторски права. Абсолютно забранено е използването им в други сайтове и социални мрежи!

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „SYNE CAPS (СИНЕФРИН) – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории