TERMONED – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

TERMONED – YAMAMOTO NUTRITION

23.99 лв.

Termoned ® на Yamamoto Nutrition е уелнес хранителна добавка за зрели и възрастни хора, които искат да отслабнат, защото е създадена само от растителни екстракти! Това е продукт за отслабване, със състав: гарциния, горчив портокал, коулус, гугул, бяла върба, гуарана, кофеин с витамини В1, В2 и В12 и активни концентрации подходящи за възрастни хора (това могат да са и на 100% неспортуващи такива). Съчетанието на Termoned с нискокалорична диета е трайното решение за отслабване. 100% патентовани суровини и клинично качество!

Изчерпан

E-mail, за да ТЕ информирам при наличност:

Описание

Termoned ® на Yamamoto Nutrition е уелнес хранителна добавка за зрели и възрастни хора, които искат да отслабнат, защото е създадена само от растителни екстракти!

Termoned ® е продукт за отслабване, със състав: гарциния, горчив портокал, коулус, гугул, бяла върба, гуарана, кофеин с витамини В1, В2 и В12 и активни концентрации подходящи за възрастни хора (това могат да са и на 100% неспортуващи такива). Съчетанието на Termoned с нискокалорична диета е трайното решение за отслабване. 100% патентовани суровини и клинично качество!

Приема се всеки ден. Сутрин на гладно или 30 минути преди (ако има такива) физически усилия и спорт – разходни, аеробика, йога и т.н.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „TERMONED – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории