TESTO JACK 100 – NOW FOODS

71.99 лв.

Testo JACK – Формула за потентност съдържа екстракт от Eurycoma longifolia, позната още като “Тонгкат Али”  или “Дългия Джак”. Testo JACK 100, формулата за потентност печели наградата Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър продукт за подържане на сексуалната функция за 2008 г.

Налично

Описание

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Testo Jack 100  съдържа екстракт от Eurycoma longifolia, позната още като “Тонгкат Али” или “Дългия Джак”. В този екстракт се съдържат еврипептиди. Клинични изследвания показват, че екстракт от “Тонгкат али” подобрява мъжката репродуктивност и поддържа нормални нивата на тестостерона. В продукта е добавен и Tribulus, тъй като неговото подсилващо действие на мъжката потентност е научно доказано.

Testo Jack 100 съдържа ZMA, което е комбинация от цинк, магнезий и витамин B6, подпомагащи имунитета, невромускулната функция и репродуктивното здраве. Продуктът съдържа и елевтерокок, адаптогенна билка, подпомагаща енергийните нива и тонуса на организма. Тази комбинация от съставки в Testo Jack осигуряват повишаване на енергичността, потентността, либидото, мъжествеността, нормалните нива на тестостерон.

Testo Jack печели наградата Vity Award (най-престижната награда в САЩ за добавки) за най-добър продукт за подържане на сексуалната функция за 2008 година.

РАЗФАСОВКИ И ДОЗИ

Продуктът се рпедлага в един вид разфасовка.

– разфасовка от 60 капсули съдържа 30 дози

ПРОТИВОПОКАЗНИЯ

Продукта не е предназначен за употреба от хора със сериозни медицински състояния и бременни и кърмещи жени. 

ДРУГИ СЪСТАВКИ

Целулоза, стеаринова к-на и силиций. 

НЕ СЪДЪРЖА

Захар, сол, мая, пшеница, глутен, соя, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Една доза от 2 капсули със храната.

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само регистрирани в сайта клиенти могат да оставят отзив и задават въпроси.