ULTRA CASEIN COMPLEX – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

ULTRA CASEIN COMPLEX – YAMAMOTO NUTRITION

165.00 лв.

Yamamoto ® Nutrition представя своят Ultra Casein COMPLEX – казеионова протеинова добавка. Ultra Casein COMPLEX е хранителна добавка с мицеларен казеин и калциев казеинат, с добавен витамин B6, подходящ продукт за спортисти, любители спортисти и обикновени хора, които практикуват тежка физическа активност или имат нужда от пълноценен протеин с клинично доказано качество.

 
 
Изчистване
на 12 вноски по 16.24 лв.
Категория: Етикети: , ,

Описание

Yamamoto ® Nutrition представя своят Ultra Casein COMPLEX – казеионова протеинова добавка. Ultra Casein COMPLEX е хранителна добавка с мицеларен казеин и калциев казеинат, с добавен витамин B6, подходящ продукт за спортисти, любители спортисти и обикновени хора, които практикуват тежка физическа активност или имат нужда от пълноценен протеин с клинично доказано качество. Протеините допринасят за растежа и поддържането на активна и функционална мускулната маса, докато витамин B6 допринася за намаляване на умората.

Мицеларният казеин е по-висококачествен протеин, сравнено с другите – телешкия, суроватъчния, граховия дори и много по-бавно освобождаване на аминокиселини в кръвта, като е получен от висококачествено мляко. Благодарение на процеса на ултрафилтрация при ниски температури, от компанията Yamamoto, готовата съставка поддържа своите хранителни качества и функции, противно на това, което се случва с киселия казеин или казеинатите, на други евтини компании.

Мицеларният казеин се абсорбира бавно от стомаха, за да се осигури постепенно освобождаване на аминокиселини в мускулите за продължителен период от време. Това прави мицеларния казеин идеалната протеинова добавка, която трябва да се приема между храненията или преди лягане. През нощта тялото обикновено се снабдява с натрупаните хранителни вещества.

Казеинът е богат на важни аминокиселинни вериги (BCAA) и има много високо съдържание на L-глутамин, най-богатата аминокиселина в свободна форма в човешката кръв. Диетичните протеини са източник на азот и аминокиселини, от които тялото се нуждае, за да се развиват и поддържат тъканите. По този начин Ultra Casein Complex допринася за поддържането и растежа на мускулната маса. Казинът е подходящ и за прием преди тежко натоварване, тъй като освен глутамин, съдържа и аргинин.

Приемайте по една доза вечер, преди сън, след сън или между храненията, при нужда. Разтворете продукта само във вода и оставете 2-3 минутки сместа да поеме от водата, за максимално плътен вкус.

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Разфасовка

Вкусове

,

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ULTRA CASEIN COMPLEX – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории