ULTRA EGG PROTEIN – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

ULTRA EGG PROTEIN – YAMAMOTO NUTRITION

95.00 лв.

Yamamoto ® Nutrition Ultra Egg PROTEIN е хранителна добавка, приготвена с протеини от яйчен белтък, подходяща за спортуващи хора, професионални атлети, които практикуват тежка физическа активност, както и продукт подходящ при бременност, възстановяване след операции и т.н.

 
Изчистване

Описание

АНАЛИЗ ВЪРХУ ПРОДУКТЪТ ULTRA EGG PROTEIN

Yamamoto ® Nutrition Ultra Egg PROTEIN е хранителна добавка, приготвена с протеини от яйчен белтък, подходяща за спортуващи хора, професионални атлети, които практикуват тежка физическа активност, както и продукт подходящ при бременност, възстановяване след операции и т.н. Продуктът Ultra Egg Protein се допълва с витамин В6, който поддържа нормалния метаболизъм на протеини и гликоген в клетката и нормалния й енергиен метаболизъм (живот).

Oтлично предимство на яйчният протеин Ultra Egg PROTEIN пред другите проетинови добавки (всъщност протеина на прах вече се разглежда като храна) е, че той не е както млечния протеин и следователно съдържа минимални следи от лактоза. Яйцата са богат източник на висококачествен протеин, но все още има много хора, които ги свързват с прекомерно поглъщане на мазнини и холестерол, които всъщност присъстват само в жълтъка. „Прахообразното яйце“ е изключително достъпен начин за увеличаване на консумацията на протеини, без да се налага да се справяте с неудобството от отделяне на жълтъка от белтъка. От една страна, от друга – в рамките на една напитка с вкус, вие осигурявате протеина на около 8 яйчни белтъка!

< Разгледайте профила на всички видове яйца >

Aлбумините са клас водоразтворими протеини, намиращи се в яйчния белтък, както и в млякото и кръвния серум. Всички вещества, които съдържат албумини, са известни като албуминоиди

Въпреки че яйченият белтък е съставен предимно от вода, около 10% от прозрачното и вискозно вещество съдържа протеини като албумини, глобулини и мукопротеини. Яйчният албумин, който при екстракция се съдържа в Egg Protein на Yamamoto Nutrition като протеин, е ценна съставка.

За разлика от жълтъка (който не присъства в продукта, изолиран е!), яйчният белтък съдържа много малко мазнини и няма холестерол, което го прави важна съставка в хранителната индустрия. Една проста форма на протеин, яйчен албумин протеин представя няколко уникални характеристики, които го правят изключително полезен за човека. 

БИОЛОГИЯ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

В семейството на албумините има много различни протеини. Всеки от тези функционални протеини има специфична цел – от подпомагане на храносмилателния процес и свързване на клетките до засилване на имунната система. 

В яйчния белтък ще намерите тези два преобладаващи протеина: о

  • овалбумин: основният протеин в яйчния белтък, овалбуминът осигурява подхранване и свързва храносмилателните ензими. Той представлява приблизително 54% ​​от протеина в яйчния албум (източник).
  • овотрансферин: гликопротеинът на овотрансферин е най-устойчивият на топлина протеин в яйчния албум (което означава, че първият протеин започва да желира, когато албумът е изложен на топлина). По-рано известен като conalbumin, той представлява приблизително 12% от протеина в яйчния спектър.

Други протеини в яйчния спектър включват овукоид, овуцин, глобулин и лизоцим. И в допълнение към протеина, яйченият белтък съдържа хранителни микровещества като магнезий, рибофлавин, калий, натрий и ниацин и минерали като цинк, фосфор, мед и калций.

ЯЙЧЕН БЕЛТЪК - ОСНОВНА СУРОВИНА В ULTRA EGG PROTEIN
ПРИЛОЖЕНИЕ В ДИЕТИТЕ
ПРИЛОЖЕНИЕ В ДИЕТИТЕ
Когато посетители на магазина ми разглеждат протеиновите прахообразни добавки по рафтовете, може би са наясно наистина със суроватката, казеина или дори вегетарианските протеинови добавки, като грахов протеин, такъв от сьомга.

Един, който често се пренебрегва обаче, е протеиновият прах от яйчен белтък. Този прах има много предимства като добавка и може да превъзхожда протеините на млечни продукти или на растителна основа за определени хора. Затова от Yamamoto създават най-добрият избор!

Споделен опит на Белчо Христов.
ПРИЛОЖЕНИЕ В ДИЕТИТЕ

Този прах от яйчен белтък във Egg Protein се пастьоризира, което инактивира авидин гликопротеинa. Следователно за този продукт не е необходимо обогатяването му с биотин.

ПРИЛОЖЕНИЕ НА ПРОДУКТА

Ultra Egg Protein не съдържа:

  • соя
  • холестерол
  • ГМО агенти
  • глутен

Във тази връзка, протеиновата добавка на Yamamoto Nutrition може да намери приложение освен във възстановителните процеси за пред и след физически натоварвания, но и във вегетариански диети, диети за отслабване, за възстановяване след операции, бременност и за повишаване на пълноценните нужди от протеин, изобщо за деня ви.

НАЧИН НА УПОТРЕБА И ПРИЕМ

Приемайте продукта в дози от по 30 грама разтворени във 250 мл вода или нискомаслено мляко. Приемайте след сън, след натоварвания и винаги при нужда, когато тя е част от диетичния ви план на хранене и суплементиране.

ЗАЩО ДА ЗАЛОЖИТЕ ТОЧНО НА ТОЗИ ПРОДУКТ – ПРИЧИНИ И ПОЛЗИ

Вкусът на Ultra Egg Protein е уникален, защото е минимално овкусен, независимо от най-модерните за целта технологии – сукралоза и какаов прах екстракт.

Други продукти от серията Yamamoto с яйчен характер:

© АВТОРСКИ ПРАВА ВЪРХУ ТЕКСТОВИ, СНИМКОВ И ВИДЕО МАТЕРИАЛ

Белчо Христов е биолог консултант на Yamamoto Nutrition – България. Всеки тексови, снимков и видео материал за всички ревюта на продукти Yamamoto Nutrition са със запазени авторски права. Абсолютно забранено е използването им в други сайтове и социални мрежи!

Компания

Yamamoto Nutrition

Yamamoto Nutrition е Италианска компания, която работи само с японски суровини! Продуктите им са хранителни добавки от най-висок клас, които се произвеждат в Италия. Хранителни добавки Yamamoto можете да намерите тук на най-ниски цени, без компромис в качеството.

Допълнителна информация

Разфасовка

Вкусове

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „ULTRA EGG PROTEIN – YAMAMOTO NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории