fbpx

VANADYL SULFATE – ULTIMATE NUTRITION

Ревю на Белчо Христов

VANADYL SULFATE – ULTIMATE NUTRITION

13.99 лв.

Ванадил сулфатът е един много интересн минерал – изключително достъпен като цена, но същевременно толкова важен, необходим и интересен като ползи и фукции за организма.  Ванадилът е специална форма на ванадия, чието откритие има огромно значение, тъй като много наподобява анаболното действие на инсулина.

Налично

Описание

Ванадил сулфатът е един много интересн минерал – изключително достъпен като цена, но същевременно толкова важен, необходим и интересен като ползи и фукции за организма.  Ванадилът е специална форма на ванадия, чието откритие има огромно значение, тъй като много наподобява анаболното действие на инсулина. Ванадил сулфатът се получава от микроелемента ванадий и участва в стимулирането на редица анаболни процеси, контролирани от инсулина, който е основният естествен анаболен хормон в организма.

Ванадил сулфатът има същото действие и влияние на инсулина. Ванадил сулфатът има същото въздействие като инсулина и води до силно изтласкване на запасите от гликоза и аминокиселини към мускулите. Освен това, той повишава запасите на гликогена и спомага протеиновия синтез.

Приемайте при нужда (1 таблетка съдържа 10 мг ванадил сулфат) 1 таблетка 1 до 2 пъти дневно след хранене.

Компания

Ultimate Nutrition

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „VANADYL SULFATE – ULTIMATE NUTRITION“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории