fbpx

VITAMIN D3 – NATROL

Ревю на Белчо Христов

VITAMIN D3 – NATROL

23.49 лв.

Витамин Д3 съдейства за поддържане здравето на простатата, гръдната област и дебелото черво, подпомага изграждането и поддържането на здрава костна система, оптимизира действието на имунната система и ефективно спомага за покачване нивата на мускулната маса.

Изчерпан

Описание

Нормалният процес на синтезиране на витамин D3 протича в пряка връзка с холестерола или наличието му се акумулира в кожата чрез облъчването й с ултравиолетовите лъчи на естествената слънчева светлина. Поради неправилно хранене и твърде епизодично излагане на слънце мнозинството от хората не получават нормалното и полезно за здравето количество витамин D3. Резултатите от последни научни изследвания в здравната област установяват важната роля на този витамин в регулацията на правилния клетъчен растеж, поддържането на оптималното функциониране на имунната система и нормалната сърдечно-съдова дейност. Ежедневното му наличие в оптимална норма осигурява активното действие на имунната защита, както и успешно съдействие за нормалното протичане на естествените процеси на стареене в организма. Проучванията, проведени през последните десет години, и целящи да разкрият пълната гама от ползи от приема на витамин D, установиха, че всъщност той е един от най-важните суплементи в поддържането на добро цялостно здраве.
Поставени в устата, таблетките с витамин D3 на Natrol за кратко време се разтварят, което ефективно улеснява тяхното преглъщане. По този начин бива ускорен и процесът на усвояване на продукта и неговите здравословни ползи от организма.

  • съдейства за поддържане здравето на простатата, гръдната област и дебелото черво
  • подпомага изграждането и поддържането на здрава костна система
  • оптимизира действието на имунната система
  • ефективно спомага за покачване нивата на мускулната маса

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно пет пъти седмично, по време на хранене.

Компания

Natrol

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „VITAMIN D3 – NATROL“

Продуктови категории