fbpx

WHITE KIDNEY BEAN CARB INTERCEPT – NATROL

Ревю на Белчо Христов

WHITE KIDNEY BEAN CARB INTERCEPT – NATROL

41.99 лв.

Natrol White Kidney Bean Carb Intercept ( екстракт от бял боб ) е уникална комбинация от патентованите формули на Natrol Phase 2 Carb Controller® Complex White Kidney Bean Extract и Foodbound® Chromium. Този продукт не съдържа стимуланти и е изцяло натурален. Белият боб е известен със свойството си да блокира въглехиратите, които се намират в хляба, брашното, ориз и зеленчуци, като ги неутрализира в момента, в който попаднат в тялото ни.

Продуктът не е разрешен за онлайн поръчки, но е наличен във физическия магазин на компанията!

Описание

Natrol White Kidney Bean Carb Intercept (екстракт от бял боб) е уникална комбинация от патентованите формули на Natrol Phase 2 Carb Controller® Complex White Kidney Bean Extract и Foodbound® Chromium. Този продукт не съдържа стимуланти и е изцяло натурален. Белият боб е известен със свойството си да блокира въглехиратите, които се намират в хляба, брашното, ориз и зеленчуци, като ги неутрализира в момента, в който попаднат в тялото ни.

Phase 2 Carb Controller ® е силно концентриран екстракт от бял боб, извлечен по патентована формула, който работи като инхибира ензима, отговорен за преработването на въглехидратите в прости захари. Точно този процес в тялото е отговорен за натрупването на мазнини.Natrol White Kidney Bean Carb Intercept ще Ви помогне да свалите излишните мазнини лесно и бързо.

Foodbound® Chromium е патентована формула, която позволява на тялото да нормализира кръвната захар и по този начин да превърне мазнините в енергия за тялото. За оптимални резултати се препоръчва комбинацията от прием на продукта със здравословна нискокалорична диета и подходяща тренировъчна програма.

Приемайте по 2 капсули непосредствено преди консумиране на храна, съдържаща нишесте. Не се препоръчва приемът на повече от 4 капсули дневно.

Компания

Natrol

Допълнителна информация

Разфасовка

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „WHITE KIDNEY BEAN CARB INTERCEPT – NATROL“

Най-рейтингови продукти

Продуктови категории