Ново зареждане на продукти Yamamoto Nutrition в раздел Онлайн магазин! Топ качество на страхотни цени!

OAT FLOUR WHOLE – YAMAMOTO NUTRITION

Ревю на Белчо Христов
Разпродажба!

OAT FLOUR WHOLE – YAMAMOTO NUTRITION

15.99 лв.

Wholemeal Oat Flour на Yamamoto Nutrition е пълнозърнеста овесена каша:

✔️ източник на фибри и без добавена захар

✔️ източник на въглехидрати с нисък гликемичен индекс

✔️ идеален за закуска или междинна закуска

✔️ отлична диетична съставка за приготвяне на торти или солени рецепти

Склад №: 2409089 | Партида: G1M117 | Срок на годност: 11-2023

В наличност

Описание

Wholemeal Oat FLOUR е пълнозърнесто овесено брашно на Yamamoto ® Nutrition, източник на фибри без добавена захар (естествено съдържа захар), което може да се използва за закуска, леки закуски или вкусни десерти.

Пълнозърнесто овесено брашно е пълнозърнесто овесено брашно, смляно от люспи, полезно за повишаване на хранителната стойност на закуска или междинна закуска и за приготвяне на закуски или вкусни десерти. Овесената каша може да се похвали с висок прием на протеини и ниско съдържание на захар.

Ниската гликемична стойност на овесените ядки ги прави отлична храна. Овесените ядки съдържат цели 5 от 8 незаменими аминокиселини, за разлика от класическата пшеница, която съдържа само една, а останалите не съдържат нито една. Есенциалните аминокиселини са молекули, които са незаменими за правилното функциониране на тялото, но които тялото не може да синтезира само и следователно трябва да се приемат с храната.

Овесената каша съдържа:

Фенилаланин

  • изолевцин
  • левцин
  • лизин
  • метионин

В допълнение, високото съдържание на разтворими фибри може да бъде полезно за червата, тъй като ускорява транзита на храната и насърчава пролиферацията на лактобацили. По-специално, бета-глюканите, присъстващи в разтворимите фибри, могат да имат благоприятен ефект върху липидния метаболизъм и въглехидратния метаболизъм. Микроелементите, присъстващи в овеса, са много: фосфор, калий, магнезий, селен за минерали и вит. B, вит. Е за витамини.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “OAT FLOUR WHOLE – YAMAMOTO NUTRITION”