fbpx

YOHIMBE BARK – NATROL

Ревю на Белчо Христов

YOHIMBE BARK – NATROL

(3 клиентски отзива)

23.49 лв.

Години наред племената от Западна Африка използвали кората на дървото Pausinystalia johimbа, като средство срещу еректилна дисфункция. Днес екстрактът от Йохимбе се употребява като хранителна добавка. Тя ефективно стимулира мъжката потентност и енергия.

Изчерпан

Описание

Години наред племената от Западна Африка използвали кората на дървото Pausinystalia johimbа, като средство срещу еректилна дисфункция. Днес тази билка се употребява като хранителна добавка. Тя ефективно стимулира мъжката потентност и енергия.

Сред основните компоненти, изграждащи съдържанието на визираната билка и отговорни за активизирането на нервната система, е алкалоидът йохимбин. В следствие на приема му настъпва подобрение в кръвоснабдяването в областта на таза, както и балансирано отпускане на кръвоносните съдове.

Често бива използван и за регулиране на теглото, поради свойството му да ускорява метаболизма. Съчетан с подходящ хранителен режим и физическо натоварване ще осигури на организма ви 100%-во топене на мазнини. Продуктът е в изцяло естествен вид и се добива, чрез извличане на екстракта от самата кора на африканското вечнозелено дърво.

Йохимбе Барк притежава всички предимства на вековна билка и помества тайната за младостта и живота.

РАЗФАСОВКИ И ДОЗИ

Продуктът се предлага в един вид разфасовка.

– разфасовка от 90 капсули съдържа 90 дози

НАЧИН НА УПОТРЕБА

Приемайте по 1 капсула (1 доза), до 3 пъти дневно, по време на хранене.

Компания

Natrol

3 отзива за YOHIMBE BARK – NATROL

 1. Стойчо К.

  либидо

  Продукта помага ли за подобрява на либидото?

 2. Белчо Христов

  Отговор

  Йохимбе Барк го препоръчвам и използвам в програми за подобряване на ерекцията. За подобряване на либидото търсете продукти на основата на Tribullus terrestris – трибестан. Каквито има тук, в този магазин.

 3. L.L.

  kombo

  Съчетайте този продукт с аргинина на Natrol и вижте за какво става дума … 🙂

Добавяне на отзив

Продуктови категории