Milk Thistle (екстракт от магарешки бодил) 525 mg – 60 капсули Natrol

Milk Thistle (екстракт от магарешки бодил) 525 mg – 60 капсули Natrol

Продуктът на Natrol с екстракт от Магарешки бодил, оказва мощен антиоксидантен ефект и активно участва в грижата за черния дроб. В състава му се съдържа екстракт от семена на билката Бял трън (Silybum marianum), успешно комбиниран с други натурални съставки, осигуряващи детоксикация на черния дроб, както и елиминиране вредното влияние на свободните радикали. Наличният в продукта силимарин (флавоноиден комплекс, извлечен от семената на белия трън) оптимизира чернодробната дейност като елиминира метаболитните отпадъчни продукти. Или казано иначе, продуктът е:

  • мощен протектор за черния дроб
  • осезаемо подпомага чернодробната функция
  • предпазва и възстановява черния дроб от увреждане
  • стимулира естествените процеси на детоксикация
  • натурален мощен антиоксидант
 • На него принадлежат и свойствата да укрепва и поддържа здравината на клетъчните мембрани, да стимулира възстановяването и подмладяването на чернодробните клетки и да осигурява антиоксидантна защита на организма.

  Ефективното действие на продукта се дължи на съдържащата се в него комбинация от екстракт от бял трън, стандартизиран до 80% силимарин и подпомагащи въздействието им билки. Milk Thistle на Natrol осигурява мощна антиоксидантна защита. Това е иновативната формула, включваща силимарин – флавоноиден комплекс, извлечен от семената на бял трън, осигурява ефективна грижа за черния дроб. Осигурява също така и ефективна детоксикация и изхвърляне на отпадъчните продукти от организма

  Съдържанието на Natrol Milk Thistle Advantage е със 100% растителен произход. Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа: 525 mg екстракт от семена на билката Бял трън, 420 mg силимарин, 85 mg екстракт от корен на глухарче, 60 mg екстракт от корен на черна ряпа, 60mg екстракт от корен на репей, 60 mg екстракт от джинджифил и 35 mg корен от магданоз.

  Обратно към продуктовото ревю на Milk Thistle – Natrol тук. Обратно към раздел “Добавки”. Обратно към “Начална страница”.

  Публикувано от
  Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

  Архив