L-carnitine Core – Musclepharm

26/10/2016 / Musclepharm
L-carnitine Core – Musclepharm

Описание на L-carnitine Core

L-carnitine Core на Musclepharm не само ще допринесе за насърчаване изгарянето на мазнините, но също така ще спомогне да ги превърнете в енергия, точно когато имате най-голяма нужда от нея, а именно по време на интензивни тренировки. Защо – защото продуктът е уникална и работеща л-карнитинова матрица! Продуктът съдържа:

  • ацетил л-карнитин

  • пропионил л-карнитин

  • л-карнитин база
  • л-карнитин тартарат
  • малинови кетони
 • Чрез повишената обмяна на веществата, вие ще изгорите повече мазнини, отколкото някога сте се надявали. Този продукт съдържа и малинови кетони, които също Ви дават енергия и забързват многократно метаболизма. L-карнитинът и малиновите кетони работят в синхрон за редуциране на телесното тегло, и могат да спомогнат за насърчаване на липолизата – В процеса на липолиза от мастните клетки се освобождават мастни киселини, които задоволяват енергийните нужди на организма.

  L-карнитинът е естествено срещаща се в организма аминокиселина, която играе важна роля в метаболизма на мазнините. Тя може да спомогне за постигане на по-добро здраве и повишаване енергийни нива, като също така допринася за освобождаване на складираните телесни мазнини , наречени триглицериди , в кръвния поток, където те се използват като енергиен източник. Carnitine Core не просто ще Ви помогне да изгорите нежеланите мазнини, но и ще Ви зареди с енергия!

  Начин на употреба на L-carnitine Core

  Вземете една мерителна лъжичка (всяка тубичка има такава мярка-чашка) или 15 мл от продукта 1-3 пъти дневно или директно преди интензивни упражнения.

  Обратно към раздел “Добавки”.

  Публикувано от
  Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

  Архив