L-carnitine Core – Musclepharm

l_carnitine_core_musclepharm

Описание на L-carnitine Core

L-carnitine Core на Musclepharm не само ще допринесе за насърчаване изгарянето на мазнините, но също така ще спомогне да ги превърнете в енергия, точно когато имате най-голяма нужда от нея, а именно по време на интензивни тренировки. Защо – защото продуктът е уникална и работеща л-карнитинова матрица! Продуктът съдържа:

  • ацетил л-карнитин

  • пропионил л-карнитин

  • л-карнитин база
  • л-карнитин тартарат
  • малинови кетони
 • Чрез повишената обмяна на веществата, вие ще изгорите повече мазнини, отколкото някога сте се надявали. Този продукт съдържа и малинови кетони, които също Ви дават енергия и забързват многократно метаболизма. L-карнитинът и малиновите кетони работят в синхрон за редуциране на телесното тегло, и могат да спомогнат за насърчаване на липолизата – В процеса на липолиза от мастните клетки се освобождават мастни киселини, които задоволяват енергийните нужди на организма.

  L-карнитинът е естествено срещаща се в организма аминокиселина, която играе важна роля в метаболизма на мазнините. Тя може да спомогне за постигане на по-добро здраве и повишаване енергийни нива, като също така допринася за освобождаване на складираните телесни мазнини , наречени триглицериди , в кръвния поток, където те се използват като енергиен източник. Carnitine Core не просто ще Ви помогне да изгорите нежеланите мазнини, но и ще Ви зареди с енергия!

  Начин на употреба на L-carnitine Core

  Вземете една мерителна лъжичка (всяка тубичка има такава мярка-чашка) или 15 мл от продукта 1-3 пъти дневно или директно преди интензивни упражнения.

  Обратно към раздел “Добавки”.

  Белчо Христов

  Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

  Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

  Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

  BelchoHristov.Net

  E-mail бюлетин?

  Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

  моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

  който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

  Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

  Хранителни добавки Musclepharm

  Компанията за производство на хранителни добавки Musclepharm, успешно прикова моето внимание към редица от своите най-нови формули. Отделно от пускането...