Muscleprime – Allmax

Muscleprime – Allmax

Продуктът за преди тренировка, Muscleprime, не прилича на никой друг предтренировъчен продукт на пазара! Формулата и блендата от съставки е изключително сполучлива: продуктът Muscleprime съдържа 4 грама аминокиселини с разклонена верига, плюс важни електролити и антиоксиданти.

Активните съставки на Muscleprime са специално селектирани. Можете да откриете на етикета на всяка опаковка фосфатидил серин, тирозин, синефрин, цитрулин малат, аргинин хидрохлорид, жен-шен и други.

Muscleprime дава изключителен прилив на фокус и енергия, за една наистина тежка и интензивна тренировка. Продукт, създаден за огромна аудиотория хора – професионални атлети и такива, които спортуват за здраве.

Приема се по 1 доза (1 мерително черпаче) пудра, разбита във 200 мл хладка вода. 30-40 минути преди всяко физическо натоварване.

Обратно към раздел “Добавки”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив