Muscleprime – Allmax

Продуктът за преди тренировка, Muscleprime, не прилича на никой друг предтренировъчен продукт на пазара! Формулата и блендата от съставки е изключително сполучлива: продуктът Muscleprime съдържа 4 грама аминокиселини с разклонена верига, плюс важни електролити и антиоксиданти.

Активните съставки на Muscleprime са специално селектирани. Можете да откриете на етикета на всяка опаковка фосфатидил серин, тирозин, синефрин, цитрулин малат, аргинин хидрохлорид, жен-шен и други.

Muscleprime дава изключителен прилив на фокус и енергия, за една наистина тежка и интензивна тренировка. Продукт, създаден за огромна аудиотория хора – професионални атлети и такива, които спортуват за здраве.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Приема се по 1 доза (1 мерително черпаче) пудра, разбита във 200 мл хладка вода. 30-40 минути преди всяко физическо натоварване.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Резултати от работата ми с Мехди Бурабия | Новини

За работата ми с професионалният футболист Мехди Бурабия писах в ето този материал. Днес, аз съм особено щастлив и искам...