Whey + Greens – Muscletech

green_whey_muscletech

Описание на Whey + Greens

Този продукт е перфектния баланс между фитнес и уелнес продукт. Бързите щрихи по съдържанието на Whey + Greens загатват за много светло бъдеще на формулата на компанията Muscletech. Основата на продукта е суроватъчен протеин, като: продуктът съдържа 25 грама протеин във всяка доза, микс спанак и броколи (растителни източника на минерали и витамини), 5 грама фибри, омега-3 мазнина, прибиотици и антиоксиданти.

Протеинът е най-високият клас на протеин изолатът с и хидролизирани суроватъчни пептиди! Особено важно, за усвояването на суровината, изобщо. Т.е. една доза ви дава количеството протеин сравнено със 7 големи яйчни белтъка.

Всяка доза е обогатена с витамините и минерали на спанака и броколи, гарантира приема на 5 грама разтворими и неразтворими фибри и съдържа над 20 разлини важни минерала. Добавен в продукта и към всяка доза има омега мазнини, с първоизточник лен, пробиотици и антиоксиданти.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Начин на употреба на Whey + Greens

Използвайте протеина разбит във вода, нискомаслено био мляко или прилагайте по едно мерително черпаче към протеинови палачинки, например. Както и използвайте Whey + Greens – Muscletech преди и след ваши физически занимания – аеробика, фитнес, плуване и др.

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

OxySport Black – Musclepharm

Описание на Oxysport Black Oxysport Black е най-новият продукт на Musclepharm, продукт който ще гори мазнините ви, дори и да...