Nitro-Tech Whey Gold – Muscletech

Nitro-Tech 100% Whey Gold е златната формула на Muscletech, като съдържа цели 24 г протеин във доза, който идва единствено от суроватъчния изолат и е изцяло под формата на суроватъчни пептиди – най-усвояемата форма на протеина, изобщо! В доза има и добавени 5.5 грама аминокиселини с разклонена верига и 4 грама глутамин. Само 2 грама захар, за 1 мерително черпаче пудра!

Nitro-Tech Whey Gold

Това е най-новият продукт на компанията Muscletech, продукт подходящ както за покачване на чисто мускулно тегло, така и за отслабване и скулптуриране на мускулатурата. Едно мерително черпаче обединява всяка важна нужда – както от протеин, така и от към аминокиселини с разклонена верига и глутамин. Чарът на протеин изолатите от най-висок клас!

Това е безспорно най-скъпият протеин, който моя магазин предлага. Но като се замисля, дали инвестицията в продукт сега, не е по-евтино за здравето ни след време? Замислете се – нито един грам от продукта не отива там, където не му е мястото … В тази насока и посока ще се движи суплементарната индустрия, в лицето на Muscletech.

Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

Обратно към раздел “Добавки”.

Белчо Христов

Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
BelchoHristov.Net

E-mail бюлетин?

Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

Pure Titanium Whey – SAN

Pure Titanium Whey е един от най-добрите, висококачествени и първокласни суроватъчни протеинови добавкти на марка SAN. Употребата му води до...