Хранителни добавки Muscletech

muscletech

MuscleTech е компания родила се от страстта за изледвания, разработвания и производство на най-модерните и ефективни, хранителни добавки за всички спортисти. А и не само – милиони са последователите на компанията по света, а лично аз като консултант отдавна работя и презентирам техните продукти. Презентирам ги в няколко направления:

  • за активни спортисти и професионални състезатели

  • за спортуващи хора с обикновено работещо ежедневие

  • за хора с определени проблемни състояния и цели

 • Името на MuscleTech е подкрепено с над 50 американски патента, партньори в най-висок ранг и изследователски университети по целия свят. Тази водеща компания в индустрията на хранителните добавки, предоставя на атлетите, бодибилдърите и любителите спортисти хранителни добавки и суплементи с висококачествени ключови съставки и доказан произход от екип изследователи.

  С безпрецедентна всеотдайност към иновациите, високото качество и добрите резултати, екипът MuscleTech продължава да повишава стандартите на своите продукти и продължава да доставя на своите клиенти, висококачествени формули, които ще доведат до техните високи резултати. Точно затова компанията (за по-добре запознатите) създават продукт, налагат го, харесва се от потребителите. След известно време този продукт попада в отделите за допълнително разработване и бива пускан в нова, по-добра формула.

  Преди да продължите сърфирането в блога ми, вижте моите предложения, които са на фокус, в интернет магазин BelchoHristov.Net, в който предлагам само най-работещите продукти, събрани на едно място от цял свят:

  Всички техни продукти са специално предоставени за българските потребители с оригинален внос и гарантиран контрол върху начина на съхранение, до момента на всяка една продажба. Всички продукти тук от серията MuscleTech са работещи формули и затова това е моята селектирана марка, с която успешно работя и помагам на хората. Всички цени тук от серията Muscletech са официални крайни, специално предоставени за моя магазин. Потребителите на VIP CARD, отделно ползват допълнителни парични бонификации.

  Обратно към раздел “Добавки”.

  Белчо Христов

  Заповядайте във моят физически магазин, за да намерим трайно решение на Вашите проблеми или цели. Очаквам Ви!

  Връзки: за контакт с мен | за въпрос към мен | за поръчка на продукт или услуга – 052/72 05 72.

  Следете и всичко по темата с моите индивидуални курсове по темите “Хранене” и “Персонален фитнес треньор” тук.

  И вместо заключение, отново с една лека насока за всички вас: в интернет магазин BelchoHristov.Net аз предлагам единствено и само работещи решения, за всички ваши оплаквания и проблеми. Аз не лекувам! Като биолог практик намирам най-правилното решение! Често, базисът - това е нашата храна. И не само:
  BelchoHristov.Net

  E-mail бюлетин?

  Ако искате да получавате на е-мейл всички мои материали и промо новини,

  моля - регистрирайте се безплатно за "Информационен бюлетин",

  който ще Ви изпращам лично. Ваш - Белчо Христов

  Благодаря Ви за регистрацията. Потвърдете абонамента си през Вашия е-мейл, за да активирате акаунта си.

  Уелнес и сколиоза – споделено мнение

  Преди много години, при мен дойде клиент (Калоян Пенев - на снимката), който с татко си споделиха за настоящият проблем...