Хранителни добавки Muscletech

Хранителни добавки Muscletech

MuscleTech е компания родила се от страстта за изледвания, разработвания и производство на най-модерните и ефективни, хранителни добавки за всички спортисти. А и не само – милиони са последователите на компанията по света, а лично аз като консултант отдавна работя и презентирам техните продукти. Презентирам ги в няколко направления:

  • за активни спортисти и професионални състезатели

  • за спортуващи хора с обикновено работещо ежедневие

  • за хора с определени проблемни състояния и цели

 • Името на MuscleTech е подкрепено с над 50 американски патента, партньори в най-висок ранг и изследователски университети по целия свят. Тази водеща компания в индустрията на хранителните добавки, предоставя на атлетите, бодибилдърите и любителите спортисти хранителни добавки и суплементи с висококачествени ключови съставки и доказан произход от екип изследователи.

  С безпрецедентна всеотдайност към иновациите, високото качество и добрите резултати, екипът MuscleTech продължава да повишава стандартите на своите продукти и продължава да доставя на своите клиенти, висококачествени формули, които ще доведат до техните високи резултати. Точно затова компанията (за по-добре запознатите) създават продукт, налагат го, харесва се от потребителите. След известно време този продукт попада в отделите за допълнително разработване и бива пускан в нова, по-добра формула.

  Всички техни продукти са специално предоставени за българските потребители с оригинален внос и гарантиран контрол върху начина на съхранение, до момента на всяка една продажба. Всички продукти тук от серията MuscleTech са работещи формули и затова това е моята селектирана марка, с която успешно работя и помагам на хората. Всички цени тук от серията Muscletech са официални крайни, специално предоставени за моя магазин. Потребителите на VIP CARD, отделно ползват допълнителни парични бонификации.

  Обратно към раздел “Добавки”.

  Публикувано от
  Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

  Архив