fbpx

Нов бранд: Mutant | НОВИНИ

Нов бранд: Mutant | НОВИНИ

С радост ви информирам, че за град Варна съм официален представител на мощният хардкор гигант в производството на хранителни добавки – Mutant Nutrition! Всички продукти можете да откриете както на място, във физическия магазин на компанията ми – град Варна, бул. Чаталджа 20, така и онлайн, на адрес: https://www.belchohristov.com/brand/mutant/.

Марката е позната на широката фитнес аудитория, с техни 2-3 силно отличими като бленди продукти, а именно:

В тази връзка, дълго време с траната ни се внасяха, къде легално, къде нелегално точно тези световни бестселъри. И именно поради тази причина, дълго време избягвах да ги притежавам, като асортимент. Дори и само онлайн! Но дойде време, в който се намериха честни партньори, които се заеха с не леката задача, легално, редовно и законно да внасят продуктите. С пълната тяхна гама, която вече е и заредена физически в магазина ми! Категоричен съм, че такова зареждане на бранда няма да срещнете никъде другаде!

Освен продуктите и блендите, Mutant Nutrition имат страхотни и луксозни като изпълнение аксесоари:

Компанията е създала няколко вида класа продукти. Но както вече споделих, тя е основно и единствено насочена за фитнес-бодибилдинг потребителите. Защо? Заради блендите и съставките и концентрацията на съставки във всяка доза. Те, продуктите, не са както например е с Yamamoto Nutrition, за обикновените, напредналите и профи спортистите, изобщо, а са създадени само за хардкор атлети. Което означава, че за тази аудитория хора, вече също имам работещи решения и продукти.

Брандът Mutant разполага с 2 вида предтренировъчни продукта (Madness и Mayhem), креатинова матрица (Creakong), специална следтренировъчна матрица (Rehab), няколко вида протеина на прах (Whey, PRO 100, Casein, Iso Sourge), 2 вида BCAA аминокиселини (на капсула BCAA и прах BCAA 9.7)), глутамин, л-карнитин, мултивитамин, азотен и напомпващ продукт на капсули (Mutant Pump), тестостеронов буустър (Mutant Test), широкоспектърни аминокиселини (Mutant Amino) и уникален гейнър за покачване на мускулна маса (Mutant Mass)!

Формулите са работещи, доказали своята ефективност, единствено трябва да ви информирам за едно – предлагам продуктите и на най-добрата цена на българския пазар! Което може само да ви радва. Защото ако търсите бързи и трайни резултати, в покачването на мускулно тегло, в оформянето на тялото, независимо дали сте мъж или жена, момче или момиче – този бранд е за вас.

Обратно към раздел “Новини”.

Публикувано от
Специалист по клетъчно хранене, интеграция на фитнес упражнения и тренировки, в ежедневието на обикновения любител спортист, професионалния атлет, както и експерт при храненето, суплемнтирането и спорта при проблемни състояния и заболявания.

Архив